Companii Stiri

Alexandrion Group lansează un nou gin în ediție limitată

17 dec. 2019 < 1 min

Alexandrion Group lansează un nou gin în ediție limitată

Reading Time: < 1 minut

Alexandrion Group a lansat noul gin Hendrick’s Orbium, în cadrul unei petreceri exclusiviste organizate în pub-ul Dianei 4. Orbium este o băutură fină care se regăsește în cele mai high-end baruri și restaurante, momentan, în România existând doar 430 de sticle.

Orbium este o băutură fină, o reinventare a clasicului gin Hendrick’s, care păstrează aromele neobișnuite de trandafir și castravete, cu extracte de pelin și lotus albastru. Originalitatea produsului este dată de adăugarea chininei, care se regăsește în tonic și creează o aromă inedită.

“Noul produs lansat a venit în întâmpinarea trendului național și internațional care arată că ginul este în topul preferințelor consumatorilor de ocazii cool. Această nouă băutură extraordinară vine să completeze oferta de gin de pe piața din România care în ultimii ani înregistrează o creștere double digit, atât în volum, cât și în valoare. Prin intermediul Hendrick’s Orbium oferim o experiență atipică și memorabilă consumatorului nostru, brandul consolidându-și astfel poziția de trendsetter al categoriei de gin”, a declarat Marinela Popescu, Marketing Director, Alexandrion Group.

Influenceri, jurnaliști și reprezentanți ai industriei HoReCa s-au bucurat de cocktailurile bazate pe gin la evenimentul de lansare Hendrick’s, prezentat de Andreea Remețan și Andrei Niculae.

Mai multe informații despre noul Hendrick’s Gin Orbium se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: