Companii Lifestyle Stiri

Alexandrion lansează în România cel mai premiat single malt din lume

30 sept. 2019 2 min

Alexandrion lansează în România cel mai premiat single malt din lume

Reading Time: 2 minute

Alexandrion Group a lansat Glenfiddich Grand Cru, cel mai premiat single malt din lume. În ediție limitată, maturat preț de 23 de ani în butoaie de stejar French cuvée, whisky-ul a fost lansat într-un decor pe măsura rafinamentului produsului, la Palatul Ghica Victoriei din București.

“A fost o plăcere să introduc Glenfiddich Grand Cru în București. Observ că Scotch Whisky-ul este savurat în România și prevăd că Glenfiddich Grand Cru va fi un hit, dat fiind faptul că am întâlnit o categorie diversificată de cunoscători ai whisky-ului”, a declarat Mitch Bechard, Senior Ambassador, Glenfiddich.

Glenfiddich Grand Cru va fi disponibil în Ultra Premium High HoReCa și în magazinele de specialitate.  Sticla are o capacitate de 70 cl și o concentrație alcoolică de 40%.

Grand Cru îmbină arome fine de floare de măr, pâine proaspăt coaptă și lămâie confiată cu straturi de vanilie, stejar, brioșă dulce, lemn de santal, sorbet de pere și struguri albi. Whisky-ul are deja o aromă intensă dată de maturarea îndelungată în butoaiele de stejar americane și europene, cu un finisaj influențat de butoaiele French cuvée.

“Acesta este singurul Glenfiddich single malț care s-a bucurat de această finisare excepțională în butoaie Frech cuvée, care odată conținea lichidul ce avea să devină unul dintre cele mai extraordinare vinuri spumante din lume. Am experimentat pentru a găsi timpii optimi de maturare și finisare și am selectat manual echilibrul potrivit al butoaielor Glenfiddich de 23 de ani din colecția noastră unică de old age malț. A rezultat un lichid final rafinat și un tribut special adus fiecărui butoi cuvée în care și-a petrecut timpul”, a declarant Brian Kinsman, Malt Master, Glenfiddich.

Design-ul sticlei este elegant, negru, cu imprimeul Grand Cru auriu, prezentat într-o cutie neagră, care emană un spirit de sărbătoare prin artificiile aurii sclipitoare din exterior și prin gustul rafinat din interior. Ambalajul este creat de compania premiată East London.

Glenfiddich Grand Cru este o băutură fabricată pentru elite, pentru nonconformiști, oferind o experiență care merită împărtășita.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: