Companii Stiri

Mastercard și eMAG, alianță pentru plățile online

9 mart. 2017 2 min

Mastercard și eMAG, alianță pentru plățile online

Reading Time: 2 minute

Mastercard şi eMAG demarează cea de-a doua etapă a campaniei „Cumpărăturile deştepte îţi dau cadouri perfecte”, prin care încurajează plăţile electronice în rândul consumatorilor din România.

Cei care fac cumpărături de pe unul dintre site-urile emag.ro sau m.emag.ro ori cu ajtorul aplicației eMAG și achită folosind un card Mastercard sau Maestro beneficiază de un Card cadou în valoare de 25 lei. Singura condiție este să nu fi efectuat alte plăți cu respectivul card pe platforma respectivă, după 1 februarie 2016. Cardul cadou este nominal și poate fi utilizat în perioada 15 martie – 31 mai 2017, pentru achiziționarea oricărui produs de pe una dintre platformele eMAG, exceptând produsele din categoriile: Asigurări RCA online, Asigurări de călătorie  și  Supermarket.

„Creșterea pieței cardurior din ultimii ani demonstrează potențialul semnificativ al acestui sector și ne bucurăm că am contribuit încă de la început la această dezvoltare. Acțiunile noastre de până acum și deschiderea tot mai mare a românilor față de modalitățile de plată electronică ne determină să ne continuăm strategia de promovare a celor mai inovatoare tehnologii și servicii pentru a le oferi consumatorilor noștri cea mai bună experiență de plată online”, declară Roxana Petre, Business Development Manager, România, Mastercard.

Clienții care fac achiziții online pe eMAG și utilizează un card Mastercard sau Maestro pot activa opțiunea Plata cu 1 click, beneficiind de o soluție de plată simplificată și securizată, fără a introduce datele cardului pentru fiecare tranzacție. Această opțiune preia datele necesare autorizării tranzacției sub forma unui cod numeric criptat, asigurând o experiență de plată comodă, în condiții de siguranță deplină.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: