BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Alimente donate pentru cei aflați în carantină

20 mart. 2020 < 1 min

Alimente donate pentru cei aflați în carantină

Reading Time: < 1 minut

Grupul Cris-Tim se alătură campaniei Fundației “Prețuiește Viața” și donează produse alimentare persoanelor care fac parte din categorii cu risc mare de îmbolnăvire cu Covid-19, cărora viața le-ar putea fi pusă în pericol prin expunere, în aceste zile.

Compania a donat către Fundația „Prețuiește Viața” peste 2800 de bucăți de produse Ready Meal (adică salate de vinete, chiftele, pilaf sârbesc), 5600 de pachete de mezeluri Cris-Tim cu Eticheta Curată (mușchi file, salam și cârnați), precum și peste 2400 de bucăți de produse lactate de la brandul Mugura (iaurt, smântână și lapte). Transporturile produselor către fundație s-au făcut în condiții de siguranță maximă, folosindu-se mașini igienizate speciale, din flota proprie, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost dotați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acțiunii, arată Cris-Tim, într-un comunicat de presă.

În cadrul grupului Cris-Tim s-a dispus formarea unei echipe interne de criză, responsabilă cu măsurile de protecție și prevenție împotriva Covid-19.

Grupul Cris-Tim felicită implicarea AquaVia, Top Line Romania, Olympus, Avon Romania, Starbucks si Secom Romania în această cauză. Împreună suntem mai puternici!

Pentru a continua sprijinul Fundației „Prețuiește Viața”, Cris-Tim încurajează donațiile destinate achiziționării consumabilelor, echipamentelor sau produselor atât de necesare categoriilor vulnerabile de persoane, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale sau de îngrijire a bolnavilor sau a vârstnicilor. 

Donații prin sms: Donație de  2 euro prin SMS la 8825, fără taxă, în rețelele Digi Mobil, Vodafone, Telekom România Mobile, Orange.

Donații prin cont bancar:

Cont in RON: RO29BRDE445SV95792894450

Cont in USD: RO72BRDE445SV95793004450

Cont in EUR: RO63BRDE445SV95793184450

Beneficiar: Fundatia Pretuieste Viata

Banca: BRD Dorobanti

Swift: BRDEROBU

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: