Business Stiri Tech

Allview colaborează cu o companie germană pentru echipamente smart de fitness

6 aug. 2020 < 1 min

Allview colaborează cu o companie germană pentru echipamente smart de fitness

Reading Time: < 1 minut

Compania Allview a încheiat un parteneriat cu producătorul german de oglinzi inteligente – Vaha – dispozitive de fitness folosește tehnologii precum: Machine Learning, AR, AI, Motion Alaysis, Real Time Movement Analysis, Cloud, Mobile și Embedded.

Am alături o echipă de specialiști extrem de pasionați de domeniu, care dețin know-how-ul necesar pentru a produce dispozitive inovatoare pentru piețe exigente din punct de vedere al calității, precum cea din Germania. Departamentul R&D Allview a răspuns cerințelor echipei VAHA, luându-și angajamentul de a dezvolta un concept unic de produs digital modern, inovator și scalabil. Cu siguranță vor mai urma și alte parteneriate care vor confirma, din nou, capacitățile noastre.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview

Scopul acestui proiect îl reprezintă reinventarea conceptului de antrenament și integrarea acestuia în activitățile de acasă, cu ajutorul tehnologiei. Noua categorie de produse oferă experiențe atât în zona de fitness, cât și în zona de entertainment, putând fi utilizate chiar și ca mijloace de comunicare. Aceste aspecte vizează poziționarea produsului într-un punct central din fiecare casă și transformarea lui într-o nouă zonă de interacțiune și conectare cu lumea din exterior.

Departamentul R&D din cadrul companiei Allview a preluat conceptul Vaha, realizând și dezvoltând un device Smart Mirror.

„Am purtat discuții avansate cu o mulțime de producători de pe piața Europeană și cea Asiatică, însă după runde lungi de verificări și cercetări am găsit în Allview partenerul ideal pentru construirea unui produs premium la un preț optim (…) Construim un nou tip de produs, sau mai bine spus o nouă categorie și vrem să fim percepuți de către clienții noștri ca o soluție premium și complet integrată, de la prima experiență cu hardware-ul până la cele mai mici elemente din partea software”, a declarat Călin Popescu, Co-fondator și CTO Vaha.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: