Lifestyle Stiri

World Class deschide al doilea club W in Bucuresti

8 dec. 2015 2 min

World Class deschide al doilea club W in Bucuresti

Reading Time: 2 minute

World Class a preluat clubul de fitness Le Club, situat  in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez si il include in reteaua sa sub conceptul premium W – al doilea in Bucuresti.

Anul acesta, World Class si-a extins reteaua cu opt noi centre de fitness, ajungand la 19 cluburi in Bucuresti si in tara.

Centrul de fitness se intinde pe o suprafata de 4.636m2 si ofera clientilor servicii premium pentru intreaga familie: o zona de fitness cu cele mai performante echipamente in domeniu, un studio de aerobic si cycling, piscina si o noua zona de relaxare, teren de tenis, dar si teren de squash. De asemenea, centrul de wellness pune la dispozitia membrilor o zona SPA cu jacuzzi, sauna si servicii de masaj, precum si programe special concepute pentru copii.

Incepand cu luna martie 2016, in urma unor lucrari de amenajare estimate la peste jumatate de milion de euro, clubul se va lansa cu un nou design, realizat de arhitectul suedez Henrik Lunden. De asemenea, noul club W va fi dotat cu echipamente de fitness si accesorii de functional training de ultima generatie de la LifeFitness.

“Noul club W by World Class va oferi experienta unui country club intim si exclusivist in care se imbina armonios serviciile de sport, relaxare si wellness”, a declarat Mikael Fredholm, CEO al World Class Romania si Serbia.

Primul centru W a fost inaugurat in vara acestui an in zona Charles de Gaulle.

World Class numara 19 centre in toata tara si peste 35.000 de membri.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners, sustinut de patru investitori: EBRD, AXA, Rabobank si EIF. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinerea, prin experienta pe care o ofera, a companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: