Stiri Tech

Allview își extinde gama de smart TV cu modele 4K HDR

18/06/2020 2 min read

Allview își extinde gama de smart TV cu modele 4K HDR

Reading Time: 2 minute

Compania românească Allview lansează seria ePlay6100-U, televizoare smart cu Android TV cu tehnologie 4K HDR10, display VA și tehnologie Dolby Audio.

HDR10 oferă imagini în culori echilibrate, naturale, oferind gradații foarte fine între nuanțele cele mai profunde de negru și albul pur, pentru a optimiza imaginile cu cel mai ridicat nivel de luminozitate.

Noua generație ePlay 4K păstrează panelurile cu tehnologia VA (Vertical Alignment) ce oferă o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS.

„Rata de adopție a televizoarelor inteligente cu Android TV crește constant, iar Allview ține pasul prin extinderea permanentă a gamei ePlay, cu noi modele de produse adaptate nevoilor clienților. Avem toate premisele pentru a marca o creștere semnificativă și a deveni lider de piață pe segmentul televizoarelor smart cu sistem de operare certificat Google”, spune Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Noua serie ePlay6100-U va fi disponibilă în variantele de 43, 50 și 55 inci, pornind de la prețul recomandat de 1.499 lei. Cei care comandă noile produse în perioada 18 – 25 iunie, vor beneficia de o reducere de 200 lei.

Allview a lansat pe piața locală televizoare smart cu Android TV și Google Assistant integrat la finalul anului 2018, fiind la acea vreme singurul brand din Europa care avea contract semnat cu Google în acest sens.

Creat în 2004, Allview este un brand românesc de smartphone-uri și tablete prezent și pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Cehia, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă