fbpx
BizRemote Finanțe Stiri

Alpha Bank lansează soluțiile de plată Garmin Pay și Fitbit Pay2 min

28/05/2020 2 min read

author:

Alpha Bank lansează soluțiile de plată Garmin Pay și Fitbit Pay2 min

Reading Time: 2 minute

Alpha Bank Romania introduce în ecosistemul de plati Garmin Pay și Fitbit Pay, soluții de plată contactless, disponibile pentru clienții posesori de carduri de debit sau credit AlphaCard Visa ce utilizează dispozitive smart Garmin sau Fitbit.

Activarea acestora se realizează într-un mod facil, din secțiunea Wallet a aplicațiilor, de pe dispozitivele Android sau iOS, arată banca, într-un comunicat de presă.

“Ne bucuram să adaugăm Garmin Pay și Fitbit Pay gamei de soluții de plată contactless disponibile clienților noștri. Într-o lume dinamică, în care nevoia de siguranță și protejare a sănătății a devenit esențială, lansarea plaților contactless prin intermediul ceasurilor și dispozitivelor inteligente confirma angajamentul Alpha Bank Romania de a extinde permanent opțiunile digitale oferite clienților săi”, a declarat Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Retail Banking, Alpha Bank Romania.

“Vedem cele două soluții de plată nou lansate ca pe o oportunitate excelentă de a crește numărul de consumatori români care au posibilitatea de a plăti prin metoda cea mai potrivită stilului lor de viață. În ultimii ani, am observat un apetit ridicat al consumatorilor români pentru adoptarea inovațiilor în domeniul plăților. Peste 90% din toate tranzacțiile cu carduri Visa în România sunt contactless, ceea ce ne plasează pe locul 4 în Europa și pe locul 7 la nivel global din acest punct de vedere. Vedem deja că plățile cu ceasuri inteligente, telefoane mobile și alte dispozitive conectate au început să fie parte din viața de zi cu zi a tot mai multor români”, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager România, Visa.

Garmin Pay și Fitbit Pay folosesc cea mai noua tehnologie de securitate Visa pentru plățile contactless, de tip token, ce permite utilizatorilor să introducă în siguranță credentialele utilizate la efectuarea plaților. Informațiile confidențiale sunt criptate, asigurând siguranță tranzacțiilor contactless. Cei care nu au un card Visa emis de Alpha Bank Romania, îl pot cere online.

Utilizarea Garmin Pay și Fitbit Pay este gratuita, atât în țară, cât și în străinătate, iar plățile cu ceasul Garmin sau dispozitivul Fitbit sunt realizate fară taxe sau comisioane suplimentare la orice terminal ce accepta plățile contactless.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *