BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

Alpha Bank Romania dotează Spitalul Universitar de Urgență „Elias” și Spitalul Colentina cu echipament medical

15 mai 2020 < 1 min

Alpha Bank Romania dotează Spitalul Universitar de Urgență „Elias” și Spitalul Colentina cu echipament medical

Reading Time: < 1 minut

Alpha Bank Romania oferă suport celor care luptă în prima linie, dotând Spitalul Universitar de Urgență „Elias” și Spitalul Clinic „Colentina” cu echipament medical destinat diagnosticării și tratamentului Covid-19.

Prin campania „Împreună pentru sănătate”, Alpha Bank Romania a oferit Spitalului Clinic „Colentina” echipament medical de ultimă generație pentru diagnosticul cazurilor Covid-19 și a suplimentat dotările secției ATI a Spitalului Universitar de Urgență „Elias” cu paturi complet echipate, monitoare și alte materiale de asistență tehnică, se arată într-o informare postată pe site-ul băncii.

“Ne aflam în mijlocul unei noi crize, de data aceasta globală, care afectează pe toată lumea și care solicita contribuția tuturor.  Împreună, cuvântul simbol al Alpha Bank Romania, are astăzi o încărcătură dublă, de solidaritate și de coeziune, nu numai la nivelul nostru ca instituție, ci chiar la nivelul societății. Suntem alături de cei din prima linie, de cei din sistemul medical și ne exprimăm recunoștința față de eforturile pe care aceștia le fac. Doar împreună vom reuși să depășim aceasta perioadă și am toată convingerea că vom ieși mai buni și mai uniți din această încercare”, a declarat Sergiu Oprescu, președinte executiv al Alpha Bank Romania și director general al rețelei internaționale a băncii.

Totodată, Alpha Bank Romania mulțumește partenerilor săi care au depus toate eforturile și au reușit, într-un timp foarte scurt, să furnizeze echipamentul medical atât de necesar.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: