Marketing Stiri

Gabriela Lungu a lansat WINGS

12 oct. 2017 2 min

Gabriela Lungu a lansat WINGS

Reading Time: 2 minute
Gabriela Lungu, WINGS

Gabriela Lungu a lansat WINGS | Creative Leadership Lab, un laborator nomad care zboară peste tot în lume pentru a lucra cu profesioniștii și organizațiile cu potențial din industriile creative.

”Există o mare nevoie pentru ceea ce oferă WINGS; în cele mai multe firme din industrie (nu doar in România, ci peste tot în lume), din lipsă de timp și nu numai, nu se ocupă nimeni de formarea oamenilor cu potențial și de transformarea lor în lideri creativi; efectele lipsei de leadership real le resimțim mulți dintre noi în firmele pentru care lucrăm ca angajați sau colaboratori. În plus, fără creativitate în abordarea proiectelor este foarte greu azi, în peisajul așa de aglomerat al comunicării, să ajungi în mod eficient la rezultate. Îmbinarea celor două – creativitate și leadership – e nudoar pasiunea mea, dar și ceea ce m-a ajutat să progresez în carieră, și mă bucur foarte tare să lansez acest proiect pentru a împărtăși în mod structurat ceea ce știu“, declară Gabriela Lungu, fondator WINGS | Creative Leadership Lab.

Ce înseamnă WINGS?

WINGS își propune să facă mult mai accesibilă dezvoltarea profesioniștilor în zona de leadership creativ și să acopere o nevoie a pieței la nivel internațional. Posibilitățile disponibil în prezent pentru firmele din industriile creative care vor să-și transforme cei mai buni profesioniști în lideri creativi sunt reduse. Oferta specifică pentru industriile creative e concentrată în doar câteva metropole, programele sunt în general de lungă durată (ceea ce presupune uneori mult timp petrecut în afara companiei) și de cele mai multe ori foarte costisitoare. Consecința este că puțini dintre cei care sunt în roluri de conducere în industriile creative au o pregătire reală pentru acest lucru – cu efecte negative asupra întregului domeniu. Training-ul ajunge să fie rezervat doar celor cu experiență, de la vârful organizațiilor mari care își pot permite costurile, sau se întâmplă de multe ori prea târziu în cursul carierei, când deja au fost sesizate anumite probleme.

Ce propune WINGS?

WINGS propune sesiuni practice, interactive, scurte și eficiente, bazate pe nevoile specifice ale profesioniștilor creativi (în sensul mai larg, nu doar pentru cei din agenții de publicitate, ci si din marketing, PR, digital, media etc.), desfășurate chiar acolo unde lucrează aceștia. Încă din perioada de pre-lansare, WINGS a zburat în India, Germania, Cehia și Austria pentru a lucra cu profesioniști în comunicare locali, iar până la finalul anului va merge în Marea Britanie, Spania, precum și în România.

Identitatea vizuală a WINGS a fost realizată de designerul român specialist în lettering și typography Bianca Dumitrașcu.

Gabriela Lungu este unul dintre cei mai cunoscuți experți români în comunicarea creativă, cu peste 20 de ani de experiența în industria de marketing și comunicare, și 13 ani de leadership creativ. De aproape 5 ani lucrează în străinătate, mai întâi în Londra și apoi în Praga, pentru firme internaționale de renume, în roluri de senior management cu responsabilități de coordonare europeană. Înainte de plecarea din România, Gabriela a fondat și a transformat într-un succes internațional agenția creativă de PR THE PRACTICE. Primii 10 ani din carieră i-a petrecut în grupul Ogilvy, unde a urcat toate treptele ierarhice, de la junior creative la senior management.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: