Business Companii Finanțe Stiri

Altex: Investiție de peste 2 milioane euro pentru deschiderea unui nou magazin

7 aug. 2019 2 min

Altex: Investiție de peste 2 milioane euro pentru deschiderea unui nou magazin

Reading Time: 2 minute

Altex România deschide pe 8 august un nou magazin în aripa mallului Aurora Shopping din Buzău, oferind clienților săi o experiență de cumpărare simplificată și rapidă.

Magazinul are o suprafață comercială de mai bine de 1.450 de metri pătrați și se înscrie în strategia sustenabilă ”Altex omnichannel” care are ca scop facilitarea accesului clienților la tehnologie. Magazinul este deschis zilnic, în intervalul orar 10:00 și 22:00.

Investiția privind amenajarea magazinului s-a ridicat la peste 2 milioane euro și ține cont de modificările stilului de viață și de comportamentul consumatorilor. Altex include raioane speciale pentru categorii noi precum ”casă, iluminat, bricolaj” sau ”auto”.

”Pe lângă cel mai mic preț din România la întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței, investiția de peste 2 milioane euro făcută pentru mutarea magazinului Altex în noua aripă a mallului din Buzău oferă acces la servicii de consultanță la raft de la cei 33 de angajați ai magazinului, la livrare până la ușa clientului, la ridicarea produselor vechi, la finanațare instant în magazin”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial, Altex România.

Magazinul Altex a integrat biroul CREDEX, astfel, clienții din Buzău au acces, fără să fie comisionați, la oferte de credite de nevoi speciale de la toate băncile partenere.

Promoții speciale la redeschiderea magazinului Altex Buzău

”Special pentru evenimentul de deschidere am pregatit reduceri importante: mașină  de spălat Beko 8 kg, A+++, cu reducere de 600 lei, televizor cu diagonala de 80 de cm, la doar 449 de lei, televizor Samsung UHD cu diagonala de 139 de cm cu 600 de lei reducere, la doar 1599 de lei, anvelopă de vară Tigar la doar 98 de lei, telefon Samsung Galaxy S9 cu 1000 de lei reducere, la doar 1699 de lei, laptop 15,6” cu processor Intel la doar 896 de lei, aspirator Samsung la doar 196 lei, cu 60% reducere, tigaie Tefal la doar 19,9 lei, expresor automat Philips cu 50% reducere, la doar 1249 de lei .Toate promoțiile speciale pot fi găsite în catalogul de redeschidere, valabil în perioada 8 – 11 august 2019, în limita stocului disponibil”, spune Raul Filip, Director Achiziții, Altex România.

În plus, pentru Altex România protejarea mediului este o prioritate, noul magazin din Buzău are un nou sistem de iliuminare cu LED, cu eficiență energetică sporită, pompe de căldură cu consum minimum de energie și se bazează o infrastructură nouă de reciclare pentru multiple tipuri de ambalaje.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: