fbpx
Business Companii Stiri Tech

Americanii de la Emerson fac mutări pe piața din Cluj1 min

26/08/2020 < 1 min read

Americanii de la Emerson fac mutări pe piața din Cluj1 min

Reading Time: < 1 minut

Emerson, compania globală de tehnologie, inginerie și producție cu sediul în SUA, își extinde investiția și prezența pe piața din Cluj. Americanii au semnat recent un contract pe o durată de 10 ani pentru închirierea unui spațiu într-o locație nou construită Urbano Parks, unde va fi relocată unitatea de afaceri Appleton a companiei.

Appleton activează în prezent în locația Emerson Cluj din parcul industrial Tetarom II. Noua locație închiriată pentru Appleton include aproximativ 6.000 de metri pătrați pentru birouri și activități de producție, oferind un spațiu mai mare comparativ cu locația actuală.

„Prin relocarea Appleton în noua locație, oferim un spațiu mai nou și mai mare care să răspundă nevoilor clienților Appleton. Totodată, vrem să pregătim spațiul eliberat în urma mutării pentru oportunități viitoare de creștere a afacerii.”, a precizat Alina Negru, directorul general al
Emerson Cluj.

Mutarea sediului Appleton va începe în luna octombrie și se estimează că va fi gata până la sfârșitul anului 2020. Toți angajații Appleton Cluj vor fi transferați la noua locație. Appleton este un producător global de componente electrice și produse de iluminat pentru medii industriale și periculoase.

Emerson are peste 2.700 de angajați în Cluj-Napoca, iar valoarea totală a investițiilor pe care Emerson a făcut-o la Cluj din anul 2006 este de 150 milioane dolari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *