Lifestyle Stiri

Andi Vasluianu, în rol de profesor

31/07/2019 2 min read

Andi Vasluianu, în rol de profesor

Reading Time: 2 minute

PRO TV lansează în această toamnă un nou serial ”Profu`”, ce îl are în rol principal pe Andi Vasluianu. ”Profu`” este o comedie dramatică, adaptată după serialul ”Der Lehrer”, difuzat în Germania și Ungaria, sub licență Sony.

Andi Vasluianu este cunoscut pentru rolurile din numeroase filme și seriale de televiziune precum ”Despre oameni și melci”, ”Cealaltă Irina”, ”Cea mai fericită fată din lume”, ”Hârtia va fi albastră”, ”Marilena de la P7”, ”California Dreamin’”, ”Sieranevada”, ”Două lozuri” ”Octav”, ”Deschide ochii”, ”De ce eu?”, ”Moromeții 2”, ”Umbre” sau ”Rămâi cu mine”.  

”Ce m-a atras la proiectul acesta a fost exact chestia asta educațională: pe lângă umor, mulți puștani se vor regăsi în problemele pe care le vom atinge, se vor oglindi în ceea ce se întâmplă în serial, pentru că Profu’ încearcă să-i ajute chiar și în afara școlii. Asta mi se pare extrem de atractiv! Cei care vor urmări Profu’ vor putea spune: <<Mi s-a întâmplat și mie și a fost un profesor care a fost alături de mine în treaba aia!>>. Fiecare dintre noi are un profesor care i-a rămas în suflet pentru că s-a implicat mai mult. Astăzi, la filmări, am stat cu puștii din cast și am înțeles cât de frumoși sunt, ce visuri, ce căutări au și-mi imaginam cum ar fi să fiu profesorul lor pe bune, nu doar în serial. Sunt sigur că aș învăța mai mult eu de la ei decât ei de la mine”, a spus Andi Vasluianu.

Personajul interpretat de Vasluianu este Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport acceptă provocarea de a îmbunătăți performanța elevilor dintr-o anumită clasă, în timp ce toți ceilalți profesori și-au pierdut speranța că cineva ar putea face acest lucru.

În serial joacă și Aida Economu, actrița din producțiile ”Eu când vreau să fluier, fluier”, ”București NonStop”, ”Minte-mă frumos în Centru Vechi”, ”Umbre”, dar și din serialul ”Triplusec”.

”Este pentru prima dată când joc rolul unei femei <<responsabile>> într-un serial de televiziune. O tânără profesoară de Limba Română, cu mult șarm și umor, crescută și educată într-un mediu burghez, aterizează la catedra unui liceu industrial. Pe lângă tot felul de probleme pe care le întâmpină cu elevii și sistemul, principala ei <<problemă>> devine Mișu, profu` rebel și bărbatul fermecător care reușește să o scoată din zona de confort. Este un rol distractiv, dar serios și sunt foarte fericită să fac parte din această producție”, spune Aida Economu. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă