Business Companii Stiri

O nouă policlinică Regina Maria în București

iul. 17, 2020 < 1 min

O nouă policlinică Regina Maria în București

Reading Time: < 1 minut

Rețeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat o nouă policlinică în zona de nord a capitalei, în Piața Charles de Gaulle, nr. 4-6. Aceasta preia operațiunile Policlinicii Dorobanți și este a doua deschidere pe care rețeaua o realizează în acest an.

Investiția pentru deschiderea noii policlinici s-a ridicat la peste un milion de euro. Policlinica are o suprafață totală de 1.165 mp, repartizați pe patru etaje și le oferă pacienților accesul la 33 de cabinete. De asemenea, este dotată cu cabinete pentru  recoltarea de analize medicale. Mai mult de atât, în cadrul Centrului de Oftalmologie pacienții pot beneficia de evaluări de înaltă complexitate: tomografie și angiografie în coerența optică (OCT și Angio OCT), perimetrie computerizată, ecografie, retinofotografie și angiofluorografie.

Noua policlinică are o echipă formată din 110 medici și furnizează servicii integrate de medicină internă, pneumologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, ecografie de sarcină, medicină de familie, cardiologie, ecografie cardiacă, nefrologie, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, dermatovenerologie, neurologie, chirurgie plastică, chirurgie generală, diabet și boli metabolice, reumatologie, alergologie și imunologie, chirurgie și ortopedie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, nefrologie pediatrică și ecografie cardiacă pentru copii. Până la sfârșitul anului, echipa medicală din Policlinica Primăverii se va extinde până la aproximativ 150 de medici, implicit numărul specialităților medicale disponibile.

Rețeaua de sănătate Regina Maria are o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor 290 de clinici partenere. Compania reunește peste 6.000 de angajați și colaboratori în cele 64 de unități proprii din Bucureşti şi din țară, prin intermediul cărora oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 3,5 milioane de pacienți.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: