Companii Stiri

Andre Vivan da Silva este noul General Manager GlaxoSmithKline România

2 sept. 2016 2 min

Andre Vivan da Silva este noul General Manager GlaxoSmithKline România

Reading Time: 2 minute

Andre Vivan da SilvaAndre Vivan da Silva este numit General Manager al GSK România începând cu 1 septembrie 2016. În noul său mandat, Andre va conduce echipa de management GSK România cu obiectivul de a păstra performanța la nivel local și de a continua alinierea strategiei la grupul GSK.

Andre va continua să consolideze abordarea inovatoare privind relațiile dintre industria farmaceutică și profesioniștii și organizațiile din domeniul sănătății implementată în mandatul Barbarei Cygler.

Andre are o experiență vastă și o înțelegere profundă a industriei farmaceutice. Până acum, a deținut funcția de vicepreședinte Primary Care și Commerical Operations în Italia și a contribuit la creșterea competitivității pe segmentul Primary Care. S-a alăturat echipei GSK în 2009, ca Specialty Business Unit Director, în Brazilia. În 2012, a fost numit Head of Academy, Commercial Excellence EMA, conducând divizia regională de Operational Planning, Sales și Launch Excellence iar în 2013 a fost numit Head of Business Planning, China. Înainte de a se alătura GSK, Andre a ocupat diferite funcții executive în departamentele comerciale din industria farmaceutică, precum Schering Plough, Organon, Lundbeck și Eli Lilly.

Andre Vivan are un master în Administrarea Afacerilor Internaționale la Universitatea Bournemouth UK. Andre este din Brazilia iar în timpul mandatului său va fi relocat la București, alături de soția și de fiica sa de 11 ani.

Începând cu 1 septembrie, Barbara Cygler se va alătura ViiV Healthcare în poziția de Vicepreședinte General Manager pentru Franța și Belgia.

Barbara a condus GSK România din 2014 într-un proces important de transformare a modelului de business. Începând cu acest an, GSK a fost prima companie din România care a luat decizia strategică de a opri sponsorizările oferite medicilor pentru a participa la congrese medicale, onorariile de consultanță pentru a vorbi în numele GSK la evenimente și moderare la întâlniri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: