fbpx
Companii

Alimente sănătoase, în stil veggie2 min

13/01/2017 2 min read

author:

Alimente sănătoase, în stil veggie2 min

Reading Time: 2 minute

Din ce în ce mai mulți români sunt preocupați de alimentația lor și preferă produsele ecologice, vegetariene și vegane.

Kaufland România a lansat două mărci proprii, K-Bio și K-take it veggie, special pentru toți cei care vor să aibă un stil de viață sănătos. Noile game oferă peste 70 de produse ecologice, vegetariene și vegane de o calitate premium și sunt disponibile numai în magazinele Kaufland, anunță compania, într-un comunicat de presă.

Sortimentul marcă proprie K-Bio cuprinde 43 de produse ecologice variate – de la brânză din lapte acru, până la produse de panificație cu ovăz și alac – gama aflându-se în curs de extindere. Produsele K-Bio poartă sigla oficială de certificare bio și corespund directivelor stricte ale eco-regulamentului Comisiei Europene.

„Din ce în ce mai mulți oameni se preocupă în mod constant de alimentația lor, din rațiuni diverse și sub diverse forme. Kaufland oferă acum și o mare varietate de produse ecologice, vegetariene și vegane” declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

„Prin noile noastre mărci proprii încurajăm clienții să adopte un stil de viață fresh și un regim alimentar echilibrat, produsele fiind corespunzătoare pentru orice tip de dietă”, declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Gama de produse K-take it veggie a fost concepută de Kaufland special pentru alimentația sănătoasă și variată a vegetarienilor, veganilor sau a persoanelor care țin post și oferă în prezent 34 de produse, precum creme fine tartinabile, băuturi din soia, orez sau migdale, lactate din soia, mezeluri fără carne, brânză tofu, falafel, mâncăruri semi-preparate gustoase și multe altele. Sortimentul este în permanentă extindere. 

Produsele din noile game K-Bio și K-take it veggie sunt monitorizate regulat de către institute de testare independente, pentru a garanta standardele de calitate impuse de Kaufland. Pentru fabricarea produselor marcă proprie, compania colaborează cu furnizori performanți, cu expertiză și de încredere. Doar dacă produsele îndeplinesc standardele de calitate impuse de Kaufland, acestea sunt incluse în sortimentul de mărci proprii. Mai multe informații despre noile produse K-Bio și K-take it veggie sunt disponibile pe www.kaufland.ro.

La produsele ecologice este interzisă utilizarea pesticidelor chimice sintetice sau a îngrășămintelor minerale ușor solubile, precum și iradierea produselor și a materiilor prime. De asemenea, eco-reglementările Comisiei Europene interzic utilizarea de furaje, semințe sau alte materiale modificate genetic în procesul de producție. Produsele organice nu conțin potențiatori de aromă artificiali. De asemenea, nu este permisă folosirea coloranților sau a aromelor artificiale. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *