Estetica unui business de succes

Estetica unui business de succes

Diana Baicu, antreprenoarea care a fondat Top Line, povestește despre începuturile și evoluția afacerii în contextul transformărilor prin care a trecut industria frumuseții pe parcursul anilor, dar și despre planurile de extindere a businessului. Lansat în 1996, businessul Top Line,

One Tower obține precertificare LEED

One Tower obține precertificare LEED

Proiectul dezvoltat de One United Properties a primit pre-certificarea LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum, cel mai înalt nivel de apreciere și evaluare tehnică a unei construcții One Tower, clădirea de birouri parte din ansamblul multifuncțional One Floreasca

S-a lansat acceleratorul antreprenorilor care schimbă viitorul copiilor

S-a lansat acceleratorul antreprenorilor care schimbă viitorul copiilor

Impact Hub Bucharest, împreună cu Impact Hub Basel și Fondation Botnar (Elvetia), lansează astăzi acceleratorul Innovators for Children, dedicat startup-urilor sau inovațiilor care contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor, în special prin soluții la probleme ce țin de domeniul sănătății. Înscrierile

Informatica informală

Informatica informală

Cum te poți adapta ca angajat la noul context în care digitalizarea devine o abilitate aproape obligatorie pe piața muncii? Înveți! Școala informală de IT a pornit tocmai ca un răspuns la nevoia celor care vor să se reinventeze profesional,

Arhitectura antreprenoriatului

Arhitectura antreprenoriatului

Arhitectă și designer de interior, dar și antreprenoare, Miruna Ardelean ne-a vorbit despre planurile și provocările pe care le întâmpină în domeniu, despre greșelile făcute de companii în amenajarea spațiilor de birouri, dar și despre experiența de trainer la Atelierele

Un nou concept de fast-food în București

Un nou concept de fast-food în București

Acționarii restaurantului OSHO, ai lanțului de restaurante de tip fast-food Orotoro și ai restaurantului Yasou din Nordul Capitalei, lansează Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food, cu specific grecesc. Investiția în noul concept de restaurant este de 200.000 de