fbpx
Antreprenori Stiri

Antreprenoriatul în viziunea românilor

17/05/2018

author:

Antreprenoriatul în viziunea românilor

Ni se vorbește, deseori, despre cât de frumos este să fii antreprenor. Este un termen din ce în ce mai des uzitat, care are un înțeles aparte pentru români. Studiul AGER 2018, realizat la solicitarea Amway, reliefează exact deschiderea românilor în a porni un business. Probabil, cel mai important rezultat se referă la faptul că în România există încă un scor foarte bun pentru tinerii sub 35 de ani, care își doresc să pornească o afacere.

Prof. Dr. Carmen Păunescu, expertul academic pentru România al studiului AGER 2018, spune că, totuși, se observă o scădere a dorinței românilor de a deveni antreprenori. Acesta poate fi un rezultat al lipsei de politici de educație în domeniul antreprenorial.

Studiul, ce va fi dat publicității marți, 22 mai, în cadrul unui eveniment de presă transmis live pe pagina noastră de Facebook, arată că 43% dintre cei chestionați spun că nu ar renunța la visul lor de a-și deschide o afacere, în ciuda presiunii sociale.

De asemenea, rezultatele studiului arată o mică diferență între femei și bărbați, când vine vorba despre deschiderea către antreprenoriat. Mai multe detalii aflați marți, de la ora 10:00, într-o dezbatere Amway transmisă în direct pe pagina noastră de Facebook.

Foto: Dreamstime

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE