Antreprenorii pot lucra gratuit de la TechHub Bucharest

TechHub Bucharest, spațiul de coworking dedicat antreprenorilor în tehnologie, aniversează patru ani de activitate și își extinde spațiul de birouri și coworking ajungând la 1800 de metri pătrați. Peste 100 de rezidenți, fondatori de startup-uri, profesioniști în tehnologie, freelanceri sau chiar executivi din companii de tech lucrează în prezent din birourile din centrul Capitalei.

În luna iunie, TechHub Bucharest organizează patru zile deschise în care antreprenorii pot lucra gratuit din spațiul de coworking completând formularul disponibil online pe bucharest.techhub.com.

TechHub Bucharest are 1800 de metri pătrați în zona Universitate și, începând cu luna iunie a acestui an, a extins spațiul de lucru colaborativ pe patru etaje. La parterul clădirii se organizează anual sute de evenimente în tehnologie, iar restul hub-ului oferă antreprenorilor spațiu de lucru colaborativ, disponibil 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Printre evenimentele organizate se numără 1 on 1 Private Sessions – sesiuni săptămânale de mentorat în cadrul cărora aceștia pot discuta cu profesioniști în tehnologie (fondatori de startup-uri de succes, executivi din companii tech și investitori) despre probleme de business sau strategii de creștere. Trimestrial, se organizează și evenimente Demo Night în care antreprenorii pot prezenta ideile sau proiectele la care lucrează pentru a primi feedback de la comunitate.

TechHub Bucharest este singurul spațiu de coworking din România care face parte din programul Google for Entrepreneurs, un parteneriat internațional care oferă startup-urilor programe speciale și asistență Google.

Antreprenorii pot lucra gratuit de la TechHub Bucharest pe 12, 16, 19 și 23 iunie