Antreprenori by eMAG Business Stiri

Antreprenorul Cristian Onețiu deschide un nou birou în Germania

1 sept. 2020 < 1 min

Antreprenorul Cristian Onețiu deschide un nou birou în Germania

Reading Time: < 1 minut

Antreprenorul român, Cristian Onețiu, cofondator al celei mai mari companii de vânzări directe din centrul și sud-estul Europei, Life Care, anunță deschiderea unui nou birou în Frankfurt, Germania. Totodată, antreprenorul anunță și atingerea numărului de 2,5 milioane de comenzi.

Noul birou din Germania are ca principal obiectiv dublarea în 5 ani a ceea ce a reușit antreprenorul să facă, alături de echipa sa, în 15 ani.

”Mi-am asumat ca împreună cu echipa executivă să coordonez îndeaproape acest pas major. Așa că o bună parte din timp voi contribui din Frankfurt la acest startup curajos. Restul timpului îl voi aloca, la fel ca până acum, programelor de educație antreprenorială care își propun să susțină antreprenorii români (din țară și diaspora) în construirea unor afaceri seriose, educate și previzibil profitabile”, precizează Cristian Onețiu.

Fondată în 2005, Life Care livrează, în prezent, zilnic în 22 de țări. De la un singur angajat, echipa numără acum peste 60 de angajați, totul a devenit digitalizat, automatizat și sistematizat potrivit unor proceduri stricte. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: