MarComm Stiri Tech

Aparat foto de buzunar cu super-zoom

19 oct. 2020 2 min

Aparat foto de buzunar cu super-zoom

Reading Time: 2 minute

Canon Europe a lansat PowerShot ZOOM, un aparat foto digital de buzunar de 12 megapixeli, mic şi uşor (145 g), cu stabilizator de imagine, zoom în trepte, simplu de utilizat. Obiectivul noului model este nedetaşabil, de tip monoclu, cu capacitate de filmare Full HD.

Canon PowerShot ZOOM poate obţine distanţe focale de 100mm şi 400mm cu diafragmă de f/5.6 sau de f/6.3, păstrând focalizarea clară pe subiectele aflate la depărtare. Modelul are un zoom digital extins echivalent 800mm şi este ideal pentru iubitorii de păsări şi de natură.

Control intuitiv

Aparatul foto poate fi controlat cu o singură mână folosind cinci butoane accesibile pentru fotografiere şi filmare Full HD şi pentru redare, dar şi pentru afişarea meniului pentru o utilizare cât mai uşoară. PowerShot ZOOM este intuitiv, foloseşte un meniu simplificat şi poate fi operat cu uşurinţă. Controlul automat complet al fotografiilor şi filmării Full HD 1080P în format MP4 le oferă utilizatorilor posibilitatea să surprindă momente de familie importante, precum prima zi de antrenament a copilului sau o excursie la zoo în care să observaţi animalele din depărtare, fără a fi nevoie să modificaţi setările aparatului foto.

Conectivitate Wi-Fi

Canon PowerShot ZOOM permite utilizatorilor să importe, să caute şi să aplice o etichetă geografică imaginilor prin Wi-Fi, cu ajutorul unei legături Bluetooth® la telefonul inteligent. Datorită conectivităţii prin Wi-Fi şi Bluetooth, utilizatorii pot activa fotografierea de la distanţă cu Live View prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Connect. Dacă prietenii sau membrii familiei îşi conectează  în prealabil telefonul inteligent la aparatul foto, pot vedea în timp real ceea ce vede fotograful prin vizor  dacă se află în apropierea lui. Canon PowerShot ZOOM îi ajută pe utilizatori să trăiască momentul, să surprindă toate detaliile şi să le partajeze uşor cu prietenii şi familia. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: