Companii Stiri

Aqua Carpatica, niciun compromis privind puritatea

10 nov. 2016 < 1 min

Aqua Carpatica, niciun compromis privind puritatea

Reading Time: < 1 minut

Apa minerală Aqua Carpatica este perfect pură. Compania și-a supus produsele unor analize de laborator privind puritatea, întocmite de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava, în conformitate cu toate rigorile legislative. Potrivit testului, valoarea conținutului de germeni este zero (absent).  

Prin testarea microbiologică a apelor pe care le comercializează, compania urmărește să contrazică zvonurile răspândite în presă, potrivit cărora 68% din apa de pe rafturile magazinelor (inclusiv Aqua Carpatica) conține bacterii.

„Filozofia Aqua Carpatica este categoric orientată spre siguranța consumatorului, valorile noastre fundamentale sunt strict legate de produsele benefice sănătății, criteriile de sănătate sunt primordiale pentru noi. Asigurăm consumatorii noștri de calitatea excepțională a produselor noastre, în toate aspectele sale (echilibru mineral perfect, gust plăcut și aspect deosebit), iar grija pentru menținerea acesteia este esențială”, arată compania, în comunicatul de presă transmis odată cu rezultatele analizei de puritate.

Reprezentanții Aqua Carpatica susțin că vor recurge la justiție, pentru sancționarea actelor denigratoare la care brandul a fost supus.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: