Antreprenori by eMAG Stiri

Artă contemporană la pahar

13 oct. 2017 2 min

Artă contemporană la pahar

Reading Time: 2 minute

Coffee 2 Go România împletește arta preparării cafelei cu arta contemporană românească și începe toamna cu un nou pahar de cafea al cărui design este inspirat de lucrarea Swing a artistei Andreea Macovei. Noul design de pahar a fost realizat în colaborare cu Pavot Gallery, galerie de artă care se ocupă de promovarea artei și design-ului contemporan în România și în străinătate.

Această inițiativă este începutul unei serii de colaborări cu Pavot Gallery și artiști contemporani români, consacrați sau la început de drum, care doresc să promoveze în acest fel arta românească, anunță Coffee 2 Go, într-un comunicat de presă.

Prin noul design al paharului, Coffee 2 Go își dorește ca, împreună cu o cafea preparată cu pasiune, să ofere clienților săi o experiență inedită și veselă, care să le ofere un moment de răgaz și inspirație. Lucrarea Swing a artistei Andreea Macovei, aleasă pentru ediția de toamnă a paharului, surprinde dinamică, curiozitatea și îndrăzneală lumii contemporane și atrage în mod special prin cromatică veselă și plăcută privirii.

“Suntem un brand 100% românesc și am ales ca prin noile pahare să promovăm arta contemporană românească, ca un omagiu adus artiștilor români de pretutindeni care ne bucură, inspiră și deschid sufletul. Este un privilegiu pentru noi să avem ocazia ca prin paharele noastre să transmitem zecilor de mii de clienți Coffee 2 GO pasiunea, talentul, migala, viziunea și inspirația pe care arta le presupune, valori cu care rezonăm și noi la Coffee 2 Go. Conceptul Coffee 2 Go răspunde provocărilor omului modern, mereu în mișcare, eficient și deschis la nou, de aceea ne bucură asocierea cu designul contemporan”, a declarat Vlad Timaru, fondator Coffee 2 Go România

Noile pahare se găsesc în toate cele 24 de locații Coffee 2 Go din București, Constanța, Brașov, Iași, Piatra Neamț, Pitești și Brăila.

Grupul Coffee 2 Go a fost înființat în 2013 și deține în prezent un număr de 24 coffee spot-uri în regim propriu sau franciză, cu un design unic, în formă de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop. Coffee 2 Go se adresează iubitorilor de cafea pentru care timpul este prețios care își doresc un produs intens, cu personalitate aromat. de afaceri grupului Coffee 2 Go crescut de la înființare de 3 ori de la an la an, iar 2016 fost inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, într-o locație de aproximativ 400mp

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: