Finanțe Stiri

Asigurarea pentru Copii, plasa de siguranță la îndemâna părinților

20 iul. 2017 < 1 min

Asigurarea pentru Copii, plasa de siguranță la îndemâna părinților

Reading Time: < 1 minut

Metropolitan Life lansează Asigurarea pentru Copii, un produs de asigurare cu beneficii complexe de protecție, asistență de urgență, suport medical și teste practice, concepută pentru siguranța copiilor.

Asigurarea a fost concepută împreună cu părinții și răspunde nevoilor acestora, precum: îngrijirea, protecția și siguranța copilului, oferind totodată și soluții financiare concrete în cazul unui eveniment neprevăzut. Printre beneficiile produsului este inclusă și o componentă de cunoaștere a copilului prin intermediul testelor practice. Acestea vizează comportamentul, personalitatea, inteligența și deprinderile necesare în activitățile de zi cu zi pentru depistarea autismului, a hiperactivității, a comportamentului sau orientării vocaționale.

„Asigurarea pentru Copii este un produs versatil, un răspuns la nevoile familiei moderne, o plasă de siguranță pentru situații neprevăzute. Astfel, pășim prin viață alături de familiile din România și ne concentrăm eforturile pentru a oferi părinților cele mai bune instrumente de protecție pentru copiii lor”, explică Emilia Bunea, CEO, Metropolitan Life.

În baza unui studiu realizat de compania de asigurări de viață, lista priorităților respondenților cuprinde protecția individuală și a familiei, protecția împotriva cheltuielilor neașteptate și confortul personal. Asigurarea pentru Copii a fost creată porninde de la aceste priorități relevate de studiu.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: