Business Companii Stiri

Atac cibernetic la adresa Votat Produsul Anului

22 ian. 2020 < 1 min

Atac cibernetic la adresa Votat Produsul Anului

Reading Time: < 1 minut

Asupra rețelei internaționale ”Voted Product of the Year” are loc un atac cibernetic defăimător, conținând informații false, cu scopul de a prejudicia imaginea competiției și de a conduce la un potențial șantaj financiar.

După atacul de săptămâna trecută, începând de ieri, au fost trimise din nou e-mail-uri către parteneri și participanți ai competiției din România și din alte țări, de pe încă două adrese false: POY Global – Head Office <POY.Global@protonmail.com> și POY Head Office <honest.poy.competitiom@gmail.com>.

Întrucât e-mail-urile conțin link-uri către presupuse autorități, reprezentanții Media Concept Store, compania care organizează competiția ”Votat Produsul Anului” în România, recomandă să nu fie accesate, ele având potențial periculos din punct de vedere al securității datelor.

Compania coordonatoare “Voted Product of the Year Wordwide” din Bruxelles, anunță că în acest moment, 10 țări din rețea se află sub atac, existând o persoană care încearcă să denigreze imaginea companiei. Au fost luate deja măsuri, împreună cu organele de poliție internațională, pentru stoparea urgentă a acestor acțiuni.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: