Finanțe Stiri

Atributiile lui Olteanu, preluate de ceilalti membri ai conducerii BNR

iul. 29, 2016 < 1 min

Atributiile lui Olteanu, preluate de ceilalti membri ai conducerii BNR

Reading Time: < 1 minut

Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive, a anuntat, Banca Nationala a Romaniei (BNR), intr-un comunicat de presa.

“In legatura cu retinerea domnului Bogdan Olteanu, Banca Nationala a Romaniei  precizeaza ca ancheta Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie vizeaza activitatea acestuia desfasurata inainte de incredintarea de catre Parlament a mandatului de viceguvernator al BNR, conform comunicatului publicat de DNA . BNR mentioneaza ca activitatea institutiei se desfasoara normal, atributiile domnului viceguvernator urmand a fi preluate conform procedurilor interne in vigoare de catre ceilalti membri ai conducerii executive”, se arata in comuicatul BNR.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu este acuzat de procurorii DNA ca, in perioada iulie — noiembrie 2008, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a solicitat si primit de la un om de afaceri suma de 1 milion de euro si sprijin electoral in schimbul numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunarii, banii fiind remisi la sediul unui partid politic.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: