Business Stiri Tech

Atu Tech investește 300.000 de euro într-o nouă platformă online

25 feb. 2021 < 1 min

Atu Tech investește 300.000 de euro într-o nouă platformă online

Reading Time: < 1 minut

Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, după cifra de afaceri, schimbă platforma din spatele site-ului și introduce plata în rate fără dobândă.

Investiția se ridică la 300.000 de euro și contribuie la îmbunătățirea experienței de cumpărare a clienților, prin navigarea mai ușoară și mai rapidă în site și prin simplificarea procesului de achiziție.

„Dacă, în trecut, accesul la suportul tehnic sau la serviciul de reparare de produse se făcea prin telefon, acum, clienții le pot accesa prin formulare simple și scurte, fără a suna în call center”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Plata în rate

Pentru a răspunde nevoii de diversitate în opțiunile de plată disponibile pentru clienți, Atu Tech oferă, de anul acesta, posibilitatea plății cu cardul în 4 rate fixe fără dobândă, în parteneriat cu procesatorul de plăți MobilPlay.

În prezent, una din 10 comenzi plasate pe A2t.ro este achitată în rate. Atu Tech estimează o creștere a plăților în rate, concomitent cu intenția declarată a românilor de a achiziționa sisteme de securitate complexe în următoarea perioadă – cu accent pe sistemele de supraveghere video, cea mai căutată categorie de produse în 2021.

„În prezent, cel mai mare volum de trafic vine de pe dispozitive mobile (66%), însă achiziția propriu-zisă de pe mobil este realizată în proporție de 36%. Dar deja observam o creștere a comenzilor plasate de pe dispozitive mobile, deși noua platformă este live de numai câteva săptămâni. Tendința este încurajatoare și ne confirmă că am făcut alegerea corectă în ceea ce privește versiunea de mobil”, mai spune Sorin Felea.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: