Companii Stiri

Auchan deschide cel mai mare supermarket din România

9 sept. 2019 2 min

Auchan deschide cel mai mare supermarket din România

Reading Time: 2 minute

Auchan Retail România a deschis vineri, 6 septembrie, Auchan Liberty, al doilea magazin pe formatul supermarket, în centrul comercial Liberty Center din București, Strada Progresului 151-171, sector 5.

Supermarketul Auchan Liberty este cel mai mare magazin din România pe formatul supermarket, cu o suprafață de vânzare de 2.500 metri pătrați și o parcare subterană cu 600 de locuri. Orarul de funcționare este de luni până duminică, de la 08:00 la 22:00.

Noul supermarket Auchan pune la dispoziția clienților case clasice dar și 6 case inteligente, self-checkout, astfel că aceștia își pot scana și plăti singuri produsele. Magazinul dispune de mobilier de frig cu uși, modern și ecologic, care reduce consumul de energie și păstrează  caracteristicile de calitate ale produselor.

AuchanLiberty5

Auchan Liberty cuprinde o gamă variată de 14.000 de produse alimentare și nealimentare și propune raioane largi, moderne, cu produse proaspete (carmangerie, pescărie, gastronomie, brutărie, mezeluri și brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan), cât și cu cu produse de băcănie, respectiv sucuri naturale și alte băuturi nealcoolice sau alcoolice.

Raionul de carmangerie se remarcă printr-o gamă bogată de produse din producție proprie românească, dar și o varietate de produse cu specific internațional. Raionul de pescărie dispune de pește proaspăt și zeci de alte specialități.

“La masa @ Auchan” are o ofertă de mâncare variată, produse de grill, garnituri, salate dar și sandwich-uri și produse de cofetărie, patiserie și panificație, proaspăt coapte.

AuchanLiberty3

“Piața Auchan” aduce în fiecare zi o ofertă de fructe și legume proaspete și de sezon de la producătorii români dar și specialități exotice. Raionul bio pune accent pe tot ceea ce face referire la alimentația sănătoasă.

Gamele de produse sunt completate de raioanele de îngrijire și frumusețe personală, de cel de spălare și întreținere casă și, nu în ultimul rând, un raion de de produse pentru animalele de companie.

Rețeaua magazinelor Auchan a ajuns la 35 de puncte de vânzare odată cu deschiderea Auchan Liberty, din care 33 hipermarketuri și 2 supermarketuri, completată find de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 în stațiile Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 stand alone.

În plus, Auchan Retail România operează și concepte comerciale specializate precum INEXTENSO, textile; Drogheria Auchan, parafarmacie și LillaPois, îngrijire și frumusețe.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: