Stiri Tech

Autobuze în trafic, urmărite pe Google Maps

29 iun. 2019 < 1 min

Autobuze în trafic, urmărite pe Google Maps

Reading Time: < 1 minut

Google Maps va afișa timpul de întârziere în timp real pentru călătoriile cu autobuzele. Călătorii vor putea astfel să vadă cât fac până la destinație, în funcție de condițiile reale de trafic la momentul respectiv. Foarte util pentru momentele acelea în care trebuie să ajungi undeva la o anumită oră și vrei să folosești transportul în comun. Mai mult, Google Maps va afișa și unde sunt blocajele care cauzează întârzieri. Poate uneori e mai bine să cobori cu o stație înainte de destinație și să mergi pe jos, căci ajungi mai repede. Noua funcționalitate este disponibilă în București, Cluj Napoca și Constanța.

Această funcționalitate va afișa cât de aglomerat este vehiculul (autobuz, metrou, troleu sau tramvai) de pe ruta pe care vrei să călătorești, bazat pe estimările altor călători. Indicatorul de aglomerație va fi disponibil în Google Maps pentru transportul în comun din București și Cluj Napoca.

Ambele actualizări vor fi disponibile atât pentru versiunea de Android a Google Maps, și pentru iOS. Lansată inițial în India, aplicația este disponibilă acum în 200 de orașe de pe glob.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: