Marketing Stiri

AVON a coafat peste 400 de femei din satul Valea Părului

26 sept. 2018 < 1 min

AVON a coafat peste 400 de femei din satul Valea Părului

Reading Time: < 1 minut

Aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc la sat, conform Institutului Național de Statistică. Asa că, AVON a celebrat frumusețea femeilor din satul Valea Părului pentru a demonstra că aceasta nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate.

Valea Părului este satul din județul Buzău, comuna Beceni, care a devenit zona zero a frumuseții și în care, sâmbătă, toate femeile erau coafate.

Aici, AVON a luat în grijă frumusețea părului femeilor din sat, pe care le-a coafat de dimineața până seara, în cadrul primului salon pop-up de frumusețe dedicat exclusiv lor. În curtea Căminului Cultural, timp de 12 ore, peste 400 de femei de toate vârstele au fost răsfățate de o echipă completă de 25 de stiliști, care au oferit coafuri și sfaturi de îngrijire a părului.

Femeile au fost răsfățate cu coafuri, ședințe foto profesioniste, sute de produse cadou și ateliere educative, în salonul pop-up de beauty amenajat de AVON special pentru ele, în sat.

La eveniment a participat și ANTONIA, ambasadoarea produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON.

În plus, AVON a oferit o transformare completă pentru 10 femei din sat, pe care le-a numit ambasadoare, și care au fost răsfățate cu sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și o ședință foto profesionistă. AVON va organiza o expoziție foto digitală dedicată, în care va celebra frumusețea femeilor din satul Valea Părului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: