Companii Stiri

BaByliss Paris, oficial in Romania

1 sept. 2015 < 1 min

BaByliss Paris, oficial in Romania

Reading Time: < 1 minut

Brandul de produse de styling si ingrijire personala BaByliss Paris a intrat oficial in Romania si este distribuit exclusiv prin Skin Media.

Gama BaByliss include produse precum uscatoare de par, ondulatoare, placi pentru intins parul, perii rotative, multistylere si epilatoare. Unul dintre produsele revolutionare ale gamei este Curl Secret, primul ondulator pentru uz personal din lume, complet automat, ce are la baza tehnologia Auto-Curl care transforma suvitele de par in bucle in doar cateva secunde.

Un alt produs disponibil femeilor din Romania este peria Intuitive Rotating Brush, dotata cu un sistem care intuieste automat directia de rotire, la dreapta sau la stanga.

Alaturi de BaByliss Paris se lanseaza in Romania si BaByliss For Men, gama de produse dedicate barbatilor. Brandul include trimmere, masini de tuns parul sau barba si kit-uri cu multiple functionalitati. O parte din masinile de tuns parul si barba dispun de tehnologia inovatoare W-Tech care are la baza pozitionarea lamelor sub forma de W pentru o utilizare facila si pentru ascutirea lor constanta. 

Brandul BaByliss Paris, cu o vechime de peste 50 de ani, este prezent la nivel international in peste 60 de tari si colaboreaza cu experti in domeniul styling-ului pentru a dezvolta produse ce combina tehnologia de ultima generatie cu designul de top, destinate atat femeilor, cat si barbatilor.

Skin Media este principalul distribuitor de lifestyle technology in Romania in patru categorii majore de produse: Consumer Electronics prin Nikon si Logitech, TV prin Toshiba si LG, electrocasnice prin CrockPot, Oster, Breville si Kuvings, iar incepand cu 1 septembrie 2015 si Beauty & Health, prin BaByliss Paris.

Skin a creat si dezvoltat brand-uri proprii, precum lantul de retail Yellow Store, dedicat exclusiv brand-ului Nikon, precum si UTOK, brand-ul de smartphone-uri, tablete si televizoare comercializate in 7 tari.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: