Finanțe Stiri

Banca Românească lansează Creditul FIT

19 apr. 2017 < 1 min

Banca Românească lansează Creditul FIT

Reading Time: < 1 minut

Banca Românească lansează Creditul FIT, un produs prin intermediul căruia clienții pot împrumuta până la 110.000 lei fără adeverință de venit și fără garanții imobiliare.

Pentru accesarea Creditului FIT nu se percepe comision de analiză, nu se solicită adeverință de venit sau alte documente (în cazul salariaților/pensionarilor) și nu sunt necesare garanții imobiliare sau justificarea destinației creditului, arată banca, într-un comunicat de presă.

“Produsul poate fi folosit și pentru refinanțare. Clientul primește răspuns pe loc cu privire la suma maximă ce poate fi obținută (suma maximă ce poate fi obtinută se bazează pe un calcul estimativ folosind datele declarate în cererea de credit; răspunsul nu reprezintă decizia finală de finantare a bancii; decizia finală de finanțare va fi comunicată dupa analiza de credit)”, se arată în comunicat.

Suma minimă împrumutată este de 1.000 RON, suma maximă este 110.000 RON, iar perioada maximă este de 5 ani, respectiv 10 ani, dacă se refinanțează credite acordate înainte de 28.10.2011.

“Noul produs, Creditul FIT, completează linia de produse și servicii lansate încă din anul 2016 prin care Banca pune la dispoziția clienților produse financiare simple, transparente. Pentru Banca Românească este foarte important ca fiecare client să știe de la început costurile produsului pe care intenționează să îl achiziționeze, astfel încât să își poată folosi eficient resursele financiare”, spune Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Românească.

Totodată, vizitatorii paginii de Facebook Banca Românească sunt invitați să participe la cea de a VII-a Convenție Internațională de Fitness , iar 5 dintre aceștia pot primi chiar invitații duble la eveniment.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: