Business Companii Lifestyle Stiri

Primul boutique YSL Beauty din Europa, deschis în București

24/07/2020 < 1 min read

Primul boutique YSL Beauty din Europa, deschis în București

Reading Time: < 1 minut

Yves Saint Laurent Beauty a deschis primul boutique din Europa, la București, în Băneasa Shopping City. Noul spațiu este cel de-al douăzecilea magazin propriu operat de L’Oréal România și comercializează produse și servicii exclusive, care nu sunt comercializate în alt magazin pe teritoriul țării, precum colecția de parfumerie Le Vestiaire Des Parfums sau cea pentru îngrijirea pielii – Or Rouge.

”Suntem încântați că am reușit să deschidem primul Boutique monobrand al brandului Yves Saint Laurent din Europa în România, la București, în Băneasa Shopping City. A fost o muncă enormă în spatele acestui proiect. O echipă talentată și super motivată a făcut posibilă „oferirea” acestui spațiu unic consumatorilor din România, în premieră europeană”, declară  Cosmin Ban, General Manager al Diviziei de Lux din cadrul L’Oréal România. ”Ne dorim ca Boutique-ul YSL să devină o nouă destinație de beauty haute-couture, unde clienții vor fi introduși în universul unui brand care are puterea și resursele creative de a se reinventa permanent,” adaugă reprezentantul L’Oréal. 

Boutique-ul comercializează o gamă completă de produse YSL Beauty, pentru toate categoriile în care brandul este prezent: make-up, skincare, parfumerie și, în premieră în România, gama de parfumuri de nișă de la YSL – Le Vestiaire des Parfums.

Tehnologia ModiFace

Aplicația Modiface, prezentă în boutique, va asista clienții în alegerea potrivită a culorilor de make-up. 

YSL Beauty face parte din portofoliul L’Oréal România din 2013, odată cu lansarea Diviziei de Produse de Lux. În prezent, Divizia de Produse de Lux a L’Oréal România oferă consumatorilor 11 mărci exclusiviste și operează 11 magazine proprii, sub patru brand-uri diferite (Kiehl’s, Atelier Cologne, Armani Beauty și YSL Beauty).

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă