Companii Stiri

Veranda – grad de ocupare de peste 80%

30 mai 2016 2 min

Veranda – grad de ocupare de peste 80%

Reading Time: 2 minute

Centrul comercial Veranda, dezvoltat de compania Prodplast Imobiliare în zona Obor, a atins un grad de ocupare de peste 80% prin semnarea contractelor de inchiriere cu alti doiretaileri: C&A si Altex, pentru o suprafata de aproximativ 2.200 de metri patrati.

”Cele doua branduri, C&A si Altex, se vor alatura listei de chiriasi pe care vizitatorii ii vor putea gasi in centrul comercial Veranda, cu care am semnat deja contracte pentru peste 80% din suprafata inchiriabila, pentru aproximativ 24.000 metri patrati. In acelasi timp, pregatim noi surprize in materie de branduri ce vor ocupa spatii in proiectul nostru, cu care ne-am propus sa completam, inca de la inceput, oferta de retail dinzona Obor. De asemenea, avand in vedere faptul ca suntem in discutii avansate pentru alte inca 10 procente din suprafata, suntem convinsi ca, pana la inaugurarea proiectului, acesta va fi ocupat in totalitate”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

Printre brandurile de fashion ce vor fi prezente in Veranda se numara deja nume precum H&M, CCC, Deichmann, Piazza Italia sau Pimkie, alaturi de care seva afla si retailerul german C&A, care va ocupa o suprafata de peste 1.600 de metri patrati. Altex, reteaua nationala de electronice, electrocasnice si IT&C, va deschide in centrul comercial un magazin de 600 de metri patrati.

Veranda va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 30.000 de metri patrati si va fi inaugurat in ultimul trimestru al acestui an. Principalele ancore vor fi hipermarketul Carrefour (10.000 mp) si magazinul H&M (2.200 mp), alaturi de care se vor gasi peste 100 de magazine, restaurante si cafenele. Centrul comercial va fi deservit de o parcare de 1.200 de locuri si va avea un spatiu verde de 15.000 de metri patrati, care iarna va gazdui un patinoar si un targ de sarbatori, iar vara este destinat relaxarii si petrecerii timpului liber, inclusiv activitati pentru copii.

De asemenea, odata cu deschiderea centrului comercial vor fi incheiate si lucrarile la infrastructura zonei Obor, in valoare de 2 milioane de euro, si care presupun largirea strazii Ziduri Mosi cu cate o banda pe sens, precum si a trotuarului, dar si modernizarea statiei de tramvai si construirea unui refugiu, inexistent pana acum.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: