Finanțe Lifestyle Stiri

BCR premiază profesorii care ne dau încredere

18 mai 2017 2 min

BCR premiază profesorii care ne dau încredere

Reading Time: 2 minute

Banca Comercială Română (BCR) caută profesorii care le oferă românilor încredere în forțele proprii. Provocarea este oferită de BCR pe pagina oficială de Faceebok a băncii, prin concursul “Profesorii care ne dau încredere”, care se desfășoară până pe 5 iunie.

Prin această întrecere, elevii și studenții din întreaga țară își vor putea nominaliza și vota profesorul favorit sau dascălul în care au cea mai mare încredere. La final, BCR îi va premia cu 42 de premii a câte 1.000 de lei pe profesorii nominalizați care întrunesc cele mai multe voturi, exprimate în like-uri, câte un premiu pe fiecare județ al țării, urmând ca profesorul care s-a bucurat de cea mai mare susținere pe Facebook să fie recompensat cu 10.000 de lei, arată banca, într-un comunicat de presă.

“Să fii profesor astăzi, în România, nu este deloc ușor. Menirea unui dascăl este să transmită elevilor săi cunoștințe, pasiune pentru carte și mai ales încredere pentru prezent și viitor. Știm că cei mai mulți profesori și-au asumat, cu multă dedicație, această nobilă misiune, în ciuda condițiilor dificile în care, adesea, se desfășoară profesia lor. Și trebuie să admitem că dascălii sunt oamenii care, alături de părinți, au un rol determinant în devenirea noastră, personală și profesională. Competiția lansată astăzi este o mică recunoaștere pe care o oferim profesorilor din România, prin intermediul propriilor elevi. Educația este una dintre prioritățile strategice ale BCR, alături de susținerea investițiilor în infrastructură, tehnologie și creșterea calității vieții”, declară Ionuț Stanimir, Director de Comunicare al BCR.

Concursul “Profesorii care ne dau încredere” se desfășoară pe pagina oficială a băncii –Facebook.com/BCRRomania, (link: www.bcr.ro/profesorideinredere sau https://www.facebook.com/BCRRomania/app/303583073388441/ ) prin intermediul unei aplicații disponibile, unde se vor putea face înscrierile și votarea ulterioară a profesorilor. Întrecerea se desfășoară în două etape:

  • Etapa I – 17 – 24 mai – deschiderea generală a înregistrărilor pe formularul de contact disponibil pe pagina de concurs a concursului.
  • Etapa II – votarea profesorilor, printr-un simplu like, în perioada 29 mai – 5 iunie:
    • Primii 42 de profesori, care primesc cele mai multe like-uri din partea elevilor, vor fi declarați câștigătorii premiilor de câte 1.000 de lei
  • Profesorul care primește cele mai multe like-uri din toată țara va fi recompensat și cu marele premiu, de 10.000 de lei
  • Anunțarea castigatorilor se va face pe 6 iunie 2017.

Pentru a accesa pagina concursului accesati www.bcr.ro/profesorideincredere sau https://www.facebook.com/BCRRomania/app/303583073388441/

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: