Companii Business Stiri

Undelucram.ro caută finanțare pentru creștere regională și extindere în Orient și Africa

18 mai 2021 2 min

Undelucram.ro caută finanțare pentru creștere regională și extindere în Orient și Africa

Reading Time: 2 minute

Undelucram.ro, comunitate online a angajaților din România, vizează să atragă 600.000 de euro prin platforma de investiții în startup-uri de tehnologie SeedBlink.

Runda este susținută de fondul de investiții GapMinder și Oana Ciornei, managing partner al Amrop – companie de recrutare pentru funcții de management, aceștia alocând 100.000 de euro din suma targetată. GapMinder și Oana Ciornei au mai investit în Undelucram în 2019 suma de 300.000 de euro. De asemenea, compania a mai atras o finanțare de 150.000 de euro în 2017.

Venituri de un milion de euro în regiune

Undelucram este o rețea regională de platforme de employer branding și recrutare online, aceasta fiind lansată în 2011 de către Costin Tudor (39 de ani). Platforma oferă informații despre angajatori, salarii, beneficii și modul în care se desfășoară interviurile de angajare.

Investiția targetată pe SeedBlink va fi utilizată timp de un an pentru creștere regională (România, Grecia, Ungaria, Cehia, Moldova, Bulgaria, Ucraina și Polonia) și dezvoltarea algoritmilor de machine learning și job matching.

Platforma are peste 750.000 de utilizatori la nivel regional și targetează să ajungă la aproximativ un milion la sfârșitul acestui an. De asemenea, managementul Undelucram mizează pe venituri de un milion de euro în regiune la finalul anului 2022.

Planurile de extindere

Compania s-a extins începând cu 2019 în Grecia, Ungaria, Cehia și Republica Moldova, iar în 2020 și-a început operațiunile în Ucraina, Bulgaria și în Polonia. Platformele Undelucram sunt operate în limba locală și sunt adaptate fiecărei țări.

Această investiție ne va susține în a ne îndeplini planurile de consolidare a prezenței regionale și, implicit, de a deveni un punct relevant de informare în regiune. De asemenea, luăm în calcul să ne extindem în nordul Africii și Orientul Mijlociu. Am dezvoltat o serie de instrumente prin care avem capacitatea de a crea tehnic o platformă Undelucram pentru orice zonă geografică în maximum trei săptămâni”, afirmă Costin Tudor (foto), fondator și CEO al platformelor Undelucram.

Comunitatea funcționează pe un model business-to-business bazat pe abonament anual, iar serviciul este atât în zona de Employer Branding, cât și în cea de recrutare online. Platforma are la bază algoritmi de machine learning și date agregate despre utilizatori, date care potrivesc interesele candidaților din piața muncii cu cele ale angajatorilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: