Management

BearingPoint deschide un birou în Portugalia

18 sept. 2016 < 1 min

BearingPoint deschide un birou în Portugalia

Reading Time: < 1 minut

Firma de consultanţă europeană în management și tehnologie se extinde și mai mult în sudul Europei

BearingPoint, una dintre principalele firme europene de consultanță de management și tehnologie, și-a extins acoperirea, intrând pe piața din Portugalia, având acum prezență locală în 22 de țări. Odată cu acest pas, BearingPoint dorește să își consolideze relațiile cu clienții existenți din Portugalia și să dezvolte relații noi, consolidându-și mai mult prezența europeană. În plus, firma BearingPoint va fi mai bine poziționată pentru a răspunde cererii clienților internaționali de servicii locale de consultanță și specialiști în Portugalia. Aici, BearingPoint se va concentra pe servicii financiare și industriile de consum în toate domeniile de servicii, precum și pe soluții de raportare conforme cu reglementările și analize aprofundate.

Biroul de la Lisabona va fi condus de Manuel Lopes da Costa, care are o reputație deosebită în sectorul consultanței și a deținut recent poziția de Advisory Leader la PwC pentru Portugalia și toate fostele colonii portugheze din Africa.

„Intrarea în piaţa din Portugalia este o realizare majoră pentru BearingPoint. Acest lucru ne va permite să ne folosim experiența de companie europeană de top, cu acces la piața globală, pentru a contribui la soluționarea provocărilor cheie cu care se confruntă clienții noștri portughezi și europeni.”, declară Peter Mockler, Managing PartneR, BearingPoint.

Foto: © Europhotos | Dreamstime.com – Portugal Photo

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: