BizRemote by certSIGN Management Tech

Jeff Bezos către angajații Amazon: „Oamenii se bazează pe noi”

22 mart. 2020 2 min

Jeff Bezos către angajații Amazon: „Oamenii se bazează pe noi”

Reading Time: 2 minute

Fondatorul și CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, le-a mulțumit angajaților companiei pentru eforturile depuse până acum și le-a cerut să continue să lucreze, întrucât activitatea companiei este vitală pentru oamenii din toată lumea, în condițiile actualei pandemii de COVID-19.

„Am schimbat logistica, transporturile, lanțul de furnizori, procedurile de achiziții și relațiile cu terții care folosesc platforma noastră pentru a prioritiza aprovizionarea cu și livrarea de produse esențiale, cum sunt alimentele de bază, dezinfectanții, laptele praf pentru bebeluși și produsele medicale. Furnizăm un serviciu vital pentru oamenii din toată lumea, mai ales către cei care sunt cel mai vulnerabili, cum sunt persoanele în vârstă. Oamenii se bazează pe noi”, spune Bezos într-o postare pe blogul Amazon.

CEO-ul Amazon adaugă că, deși compania a făcut comenzi de milioane de măști pentru angajații care nu pot lucra de acasă, foarte puține dintre comenzi au fost onorate, din cauză că sunt foarte puține stocuri la nivel global și majoritatea sunt oricum direcționate în principal către spitale.

„Când vor ajunge măștile și la noi, prioritatea zero va fi să le oferim angajaților și partenerilor care lucrează pentru a le duce oamenilor produse esențiale”, arată Bezos.

CEO-ul celui mai mare retailer online din lume spune că a primit sute de e-mailuri de la clienți și a văzut numeroase postări pe rețelele sociale care mulțumesc angajaților Amazon pentu ceea ce fac. Compania a primit mulțumiri inclusiv din partea președintelui SUA, Donald Trump.

„Peste tot în lume, oamenii resimt efectele economice ale acestei crize și cu tristețe vă spun că, după părerea mea, situația se va mai înrăutăți, înainte să se îmbunătățească”, mai spune Bezos.

Pe 17 martie, Amazon a anunțat că va angaja 100.000 de persoane în Statele Unite, ca să facă față creșterii foarte mari de comenzi din această perioadă. Compania speră să ofere astfel locuri de muncă către angajații din hoteluri, restaurante și turism, care și-au pierdut chiar și temporar locul de muncă din cauza crizei provocate de COVID-19.

„Mare parte din activitatea noastră esențială nu se poate derula de acasă. Am implementat o serie de măsuri preventive de siguranță în domeniul sănătății pentru angajații și cei care se ocupă de centrele noastre din toată lumea”, mai spune Bezos în mesaj.

Acesta arată că, zilnic, conducerea Amazon discută în ședințe despre aceste lucruri, pentru a identifica noi modalități de a îmbunătăți aceste măsuri.

„Nu există manuale cu instrucțiuni despre ce să simțim în astfel de moment și știu că asta poate stresa pe oricine. Pe lista mea personală de preocupări este lungă, la fel ca a voastră: de la copiii, părinții și prietenii mei, până la siguranța voastră, a colegilor mei, apoi la oamenii deja foarte bolnavi și la pagubele care vor fi provocate de impactul economic asupra comunităților noastre”, spune Jeff Bezos.

Acesta adaugă că se concentrează exclusiv pe situația provocată de COVID-19 și pe felul în care Amazon își poate juca cât mai bine rolul în actuala situație. „Nu ne vom opri din a căuta noi oportunități de a ajuta.”

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: