Marketing Stiri

Beciul Domnesc si Harta Oamenilor Buni

11 mai 2015 2 min

Beciul Domnesc si Harta Oamenilor Buni

Reading Time: 2 minute

Vincon Romania are in derulare, in perioada 15 martie – 15 iunie 2015, campania “Harta Oamenilor Buni”. La mai bine de sapte saptamani de la debutul campaniei, pe harta au fost inscrise 4.000 de persoane, cele mai multe fiind din Bucuresti, Iasi, Pitesti, Galati si Cluj.

Fiecare consumator de Beciul Domnesc se poate inscrie prin SMS la 1816 sau prin aplicatia din pagina de Facebook Beciul Domnesc, nominalizand o persoana aparte pentru o fapta buna. Alaturi de persoana nominalizata, consumatorii pot castiga, prin tragere la sorti: 3 premii de 100 lei fiecare (zilnic) si, la finalul promotiei, 9 premii in valoare de 5.000 lei.

Promotia nationala “Harta Oamenilor Buni”, dedicata consumatorilor finali, este sustinuta prin campanie TV, online si suport in store, prin materiale de tip POSM.

Echipele care au lucrat pentru lansarea acestui proiect

Propaganda: Alexandru Lazar – Senior Art Director; Alexandru Tocilescu – Copywriter; Dinu Panescu – Creative Director; Diana Caracota – Strategic Planner; Mihaela Giurca – Client Service Director;  Claudiu Petria  – Account Manager; Ana-Maria Lazar – Account Executive;  Marcela Moldovan – AV Director; Catalin Cristian – AV Editor; Svetlana Bulacu – Managing Partner; Ramona Petu – Media Planner

Vincon: Simona Hancu – Marketing Director; Horatiu Mitu – Brand Manager; Bogdan Costin – Brand Manager

Vincon Romania detine circa 1.500 de hectare de vita de vie in podgoriile Odobesti, Cotesti, Panciu si Husi si 9 crame.

Crama Beciul Domnesc este una dintre cele mai mari vinoteci profesionale din Romania, detine peste 100.000 de sticle de vin, cele mai vechi datand din 1949. Crama, monument istoric si inclusa in programele de conservare UNESCO, a fost fondata in timpul domniei lui Stefan cel Mare si a fost renovata intre 1834 – 1839, in perioada domniei lui Mihail Sturdza.

Crama Paradis, cunoscuta datorita rezervei de distilat de vin, este cea mai mare din Sud-Estul Europei, avand peste 4.800 de butoaie din stejar.

In portofoliul de vinuri Vincon se afla branduri precum Beciul Domnesc sau Comoara Pivnitei, vinarsurile nou lansate – Miorita XO de 25 de ani vechime si Miorita XO de 30 de ani vechime, alaturi de o serie de game de vinuri premium noi (Ambrosio, Egregio, Mirabilis Machina, Rose Far Niente si Doua Vorbe).

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: