Brand Focus Companii Creativitate

Beans&Dots 2, cafeneaua în care arta este pentru toată lumea

25 nov. 2019 2 min

Beans&Dots 2, cafeneaua în care arta este pentru toată lumea

Reading Time: 2 minute

Beans&Dots deschide cea de-a doua sa locație, după coffee shop-ul și concept store-ul din inima Palatului Universul, un spațiu comunitar în care se întâmplă foarte multe lucruri dincolo de cafea: evenimente, expozitii, talk-uri si concerte. Noul Beans&Dots este situat în Aviației la One Herăstrău Plaza, zona de nord a Bucureștiului și vine cu un upgrade pe zona de coffee bar și mâncare. Au la dispoziție un brew bar dedicat și un chef “in house” care în fiecare zi și-a propus să pregătească cateva feluri de mâncare simplă și gustoasă, cu ingrediente de sezon.

Totodată, locul dispune de un “very, very small art space” pentru că cei de la Beans&Dots cred că arta este pentru toată lumea și nu ai nevoie de un bilet la muzeu sau de o invitatie la o galerie pentru a vedea arta. De aceea, Beans&Dots oferă 3 pereți ai coffee shop-ului, free of charge, unor artiști contemporani care îsi pot expune lucrările. Prima colaborare incepe cu Anca Poterasu Gallery iar primul artist este Adelina Ivan. 

Palatul Universul a devenit la rându-i un univers al minţilor creative, locul revitalizând zona care-l găzduieşte. Beans&Dots este un spațiu unde ai un concept store cu mici obiecte de design, un pop-up vinyl shop, unde poți participa la “performance-uri de arta”, lansări de carte, concerte și unde poți totodată să lucrezi.

Situat pe acelasi nivel cu spatiul de evenimente Mezanin și co-workingul Talent Garden, Benas&Dots oferă celor care aleg să-i deschidă ușa, un loc unde își pot petrece timpul fără să se plictisească

Situat în vecinătatea Mezanin și Talent Garden, Benas&Dots oferă celor care aleg să-i deschidă ușa, un loc unde își pot petrece timpul fără să se plictisească.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: