Marketing Stiri

Bere in cinci culori

11 mart. 2015 < 1 min

Bere in cinci culori

Reading Time: < 1 minut

Culorile sunt protagonisti noii companii de comunicare “Say it with Tuborg!” / “Spune cu Tuborg!” din aceasta primavara.

URBB a lansat o editie limitata in care ambalajele prind viata, prin 5 culori asociate unor mesaje relevante brandului: Albastru (Share Tuborg) – culoarea prieteniei si a socializarii (e culoarea folosita de retelele sociale) #SHARETUBORG; Galben (Enjoy Tuborg) – e culoarea soarelui, a luminii si a optimismului #ENJOYTUBORG; Portocaliu (Play Tuborg) – sugereaza vitalitatea, miscarea, energia #PLAYTUBORG; Rosu (Love Tuborg) – e culoarea asociata sentimentelor si emotiilor, iubirii #LOVETUBORG; Verde (Live Tuborg) – plin de viata, apartine lumii Tuborg si e asociat unei stari de bine, unei vibratii specifice berii Tuborg #LIVETUBORG.

Ambalajele in editie limitata: sticlele de 0.75L, 0.5L, 0.33L cu capace colorate Easy Open cat si doza de 0.5L care vor beneficia de o schimbare in linie cu noua campanie, sunt disponible pe piata incepand cu luna martie a acestui an.

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent pe piata berii si a bauturilor racoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium: pe piata berii marcile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness, Kilkenny si pe piata bauturilor racoritoare, Granini.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: