Marketing Stiri

Bere germana, premii pe masura

26 aug. 2014 < 1 min

Bere germana, premii pe masura

Reading Time: < 1 minut

Lowe&Partners semneaza conceptul creativ al campaniei promotionale Beck’s Expeditia Premiilor Germane pe Dunare. Componentele de media, online si mecanismul promotiei au fost gestionate de Initiative, MobileWorks si V8.

Ambalate in patru containere uriase, premiile au fost incarcate in portul german Regensburg, de unde au pornit intr-o aventura ce a durat o saptamana, timp in care au parcurs mai bine de 1500 de kilometri si 7 tari europene. Premiile au fost escortate de un echipaj Beck’s care a impartasit aventurile de pe traseu consumatorilor romani prin intermediul site-ul campaniei, pe pagina de Romania, containerele au fost deschise pentru a dezvalui premiile Facebook Beck’s Romania, dar si prin transmisiuni de pe vas, la radio si TV. Odata ajunse in aflate in concurs: patru automobile BMW seria 1.

Campania beneficiaza de amplificare media: OOH neconventional, la radio si online. Calatoria pe Dunare a fost urmarita si povestita in real time la radio si pe principalele canale TV nationale.

Promotia se desfasoara in perioada 11 august 2014 – 30 septembrie 2014, iar pentru a putea castiga una din cele 4 masini, participantii se pot inscrie prin SMS la 1750 sau online, pe www.becks.ro.

Pe langa premiile mari, participantii la promotie pot castiga saptamanal unul dintre cele ele 4000 de pahare-suvenir aduse de pe traseul expeditiei sau, zilnic, unul dintre cele 10.000 6 Pack-uri Beck’s.

Echipele implicate in desfasurarea campaniei

Beck’s: Ecaterina Stefan – Brand Manager, Mihai Prisacariu – Junior Brand Manager si Mihai Bonca – Marketing Manager.

Lowe&Partners: Andrei Munteanu – Senior Copywriter, Victor Oprisan – Senior Art Director, Corina Angearu – Client Service Manager si Manuela Gogu – Creative Director.

Initiative: Silvia Zbarcea – Account Director si Adriana Ciobanu – Senior Media Planner

MobileWorks: Andreea Daniel – Account Manager

V8: Ionut Andrei – Director Executiv si Ramona Stanciuc – Account Manager.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: