Marketing Stiri

Bienala Internationala de Arta Contemporana din Bucuresti si-a ales agentia de PR

29 ian. 2016 2 min

Bienala Internationala de Arta Contemporana din Bucuresti si-a ales agentia de PR

Reading Time: 2 minute

MSLGROUP The Practice, Agentia de PR a Anului 2015, devine partener exclusiv de comunicare pentru cea de-a 7-a editie a Bienalei Internationale de Arta Contemporana din Bucuresti. Este prima data cand comunicarea pentru Bucharest Biennale va fi realizata de o agentie de PR.

Cel mai important eveniment de arta contemporana din Europa de Est va avea loc in perioada 26 mai – 30 iunie 2016 si il va avea drept curator pe Niels Van Tomme, critic si cercetator, lucrand la intersectia dintre cultura, politica si estetica contemporana.

Pentru aceasta editie a evenimentului, curatorul Niels Van Tomme este interesat de explorarea unei pozitii unice pe care Romania – si mai exact Bucurestiul – o detine intr-o retea globala tot mai larga de schimburi economice normate. Prin cercetarea acestor structuri, Niels Van Tomme incearca sa complice notiunile marginalizarii si izolarii care au fost atribuite istoric Romaniei si regiunii Europa de Est tema editiei din acest an fiind “What are they building down there?”.

“Anul acesta, ne-am propus ca BB7 sa ajute la progresul educational si la progresul unei piete de arta solide si relevante. De aceea, am ales sa comunicam prin intermediul unei agentii cu o reputatie de top in creatie si strategie de PR, astfel incat mesajele noastre sa ajunga la un public cat mai larg si sa marcam progrese relevante in comunicarea unuia dintre cele mai importante evenimente de arta contemporana din Europa de Est.”, comunica Razvan Ion si Eugen Radescu, Co-fondatori – Bucharest Biennale.

Cu modelul sau inovativ rafinat si perfectionat de-a lungul celor sase editii anterioare, Bucharest Biennale este considerata, in momentul de fata, una dintre bienalele cu rol vital in Europa, castigand o pozitie respectata pe scena de arta internationala, reusind sa construiasca o legatura puternica intre Bucuresti – spatiu geocultural unde politica se reflecta in toate aspectele vietii – si restul lumii. Mai multe detalii despre BB7 pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului: www.bucharestbiennale.org.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: