BizRemote by certSIGN Companii Lifestyle Stiri

Bilete de avion cu asigurare COVID-19 inclusă

5 aug. 2020 2 min

Bilete de avion cu asigurare COVID-19 inclusă

Reading Time: 2 minute

În contextul în care condițiile de călătorie în străinătate se schimbă constant și incertitudinea încă guvernează călătoriile, agenția de turism Vola.ro lansează “Vola Medical”, o asigurare de călătorie care acoperă inclusiv riscuri asociate Covid-19.

Vola.ro lansează produsul “Vola Medical”, o asigurare de călătorie completă, care acoperă turiștilor posibilele cheltuieli asociate cu îmbolnăvirea de Covid-19 la destinație, indiferent că vorbim despre cele aferente diagnosticării bolii în momentul în care cineva prezintă simptome specifice ori are motive să creadă că a fost contaminat cu noul coronavirus, de costurile de tratament, spitalizare sau chiar de sumele care survin în urma unei eventuale izolări/carantinări într-un hotel sau unitate de cazare la destinație, anunță compania, într-un comunicat de presă.

Spre deosebire de alte asigurări, Vola Medical acoperă toate destinațiile care sunt operabile la momentul plecării, indiferent de cum a evoluat anterior pandemia în țara respectivă. Sunt cazuri frecvente în care asiguratorii nu acoperă cheltuielile în țări care au avut instaurată starea de urgență pe teritoriul lor, astfel că specialiștii Vola.ro recomandă tuturor clienților să citească atent termenele și condițiile asigurărilor de călătorie pe care decid să le încheie. 

Vola Medical se poate achiziționa odată cu biletul de avion, iar costurile încep de la 2 euro/zi. Spre exemplu, pentru un bilet de avion dus-întors la finalul lunii august în Mykonos, “insula distracției”, tariful biletului de avion este de 51 euro de persoană, iar dacă vrei să adaugi și asigurarea Vola Medical, pentru toată perioada călătoriei (8 zile), mai plătești 16.40 euro. În total, sub 70 euro/persoană și un sejur cu mai puține griji în contextul pandemiei.

“Produsele Vola Medical și Vola Rambursabil cu clauză de COVID-19 au pornit din dorința de a rămâne alături de clienții noștri în această perioadă dificilă. Prin aceste două produse vrem să eliberăm din povara financiară a unei eventuale îmbolnăviri și să reducem presiunea pe decizia de cumpărare a biletului de avion. Practic, dacă achiziționezi Vola Rambursabil pentru perioada de dinainte de călătorie și Vola Medical pentru întreg sejurul, scapi de grijile asociate călătoriilor în perioada COVID-19” a declarat Claudia Tocilă, Director de Marketing la Vola.ro.

Vola Rambursabil include acum și riscul de îmbolnăvire cu COVID-19

Totodată, Vola.ro include eventuala contaminare cu coronavirus printre clauzele “Vola Rambursabil”, produsul Vola.ro prin care pasagerii își primesc banii înapoi în cazul în care sunt nevoiți să își anuleze călătoria.

Spre finalul anului trecut, Vola.ro anunța lansarea Vola Rambursabil, o asigurare de călătorie prin care turiștii își pot recupera contravaloarea biletului de avion în proporție de 90%, în cazul în care nu mai pot călători din motive neacoperite de asigurările standard. Date fiind schimbările recente produse de pandemie, odată cu lansarea Vola Medical, specialiștii Vola.ro informează că Vola Rambursabil acoperă acum inclusiv riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 al asiguratului, co-asiguratului sau al rudei acestora.

Toți clienții Vola.ro pot adăuga și produsul Vola Rambursabil în momentul achiziționării biletului de avion, costul unui astfel de serviciu este de 10% din valoarea biletului de avion pentru un zbor dus-întors arată reprezentanții Vola, în comunicat. Spre exemplu, pentru un zbor București-Mallorca în prima jumătate a lunii septembrie, turiștii trebuie să plătească 61 euro, iar dacă optează și pentru Vola Rambursabil, se mai adaugă doar 6.07 euro la prețul inițial.

Foto: dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: