fbpx
Marketing Stiri

TEDxBucharestSalon, la a treia editie1 min

14/06/2016 < 1 min read

TEDxBucharestSalon, la a treia editie1 min

Reading Time: < 1 minut

Joi, 16 iunie, are loc cea de-a treia editie a TEDxBucharestSalon, intitulata “Women of Now”, organizata independent sub licenta TED si gazduita de Point.

La acest eveniment vor participa peste 100 de persoane care vor asista la discursuri multidisciplinare, concentrate in intervaluri de cate 18 minute si sustinute de catre sase invitati. .

Tema evenimentului este “Women of Now”, iar printre speakerii editiei se numara Anca Bucur, Roxana Dumitrache, Paula Herlo, Adrian Oianu, Alexandra Usurelu si un invitat surpriza. Rolul de moderator va fi jucat de Dorina Florea.

Structura evenimentului include: sase discursuri puternice sustinute de invitatii editiei; o serie de proiectii video ale unor prezentari din cadrul conferintelor TED si cele TEDx internationale; un panel de discutii pe marginea temei principale si o serie de surprize pregatite de organizatori.

Evenimentul este sustinut de Redd’s.

Evenimentele de tip Salon sunt organizate sub licenta TEDx su sunt orientate mai mult catre intarirea legaturilor existente in comunitatea TEDxBucharest locala, prin pastrarea unui dialog si a unor discutii nisate pe teme de interes general, intre evenimentele principale TEDxBucharest.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *