BizRemote by certSIGN CSR

Biofarm donează 1 milion de lei pentru sprijinirea echipelor medicale cu echipamente de protecție și aparatură

16/04/2020 < 1 min read

Biofarm donează 1 milion de lei pentru sprijinirea echipelor medicale cu echipamente de protecție și aparatură

Reading Time: < 1 minut

Compania farmaceutică Biofarm anunță o donație de 1 milion de lei pentru combaterea noului coronavirus. Fondurile vor fi folosite pentru sprijinirea echipelor medicale din prima linie cu echipamente de protecție și aparatură medicală.

„Am ales să donăm 1 milion de lei pentru ca cei din linia întâi să poată lupta împotriva noului Coronavirus, să poată achiziționa echipamentele necesare pentru a se putea proteja pe sine, pe pacienții aflați acum în spitale și pe viitorii pacienți”, a declarat Cătălin Vicol, director general Biofarm.

Donația vine în completarea altor acțiuni Biofarm pentru a sprijina lupta contra noului coronavirus, cum a fost donația de 200.000 lei către Asociația Zi de Bine în campania #scutpentruspitale. Suma respectivă a fost direcționată către mai multe spitale din țară pentru achiziția de echipamente și aparatură medicală.

Biofarm continuă producția la capacitatea de dinainte de criză. Compania are peste 200 de produse în portofoliu, din peste 60 de arii terapeutice. Printre cele mai cunoscute branduri Biofarm se numără Triferment, Anghirol, Colebil, Cavit, Bixtonim și Carmol. Compania este în primii cinci producători autohtoni de medicamente.

Foto: © Eldar Nurkovic | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă