BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Philips își mărește producția de ventilatoare

apr. 21, 2020 < 1 min

Philips își mărește producția de ventilatoare

Reading Time: < 1 minut

Philips are în plan să-și mărească producția de ventiloare medicale la 4.000 de unități săptămânal până în trimestrul trei al acestui an și lansează un nou tip de ventilator mai versatil și mai ușor de folosit în tratarea pacienților cu insuficiență respiratorie. Este vorba despre Philips Respironics E30, model din care pot fi produse câte 15.000 de unități săptămânal începând din această lună.  

Compania olandeză își va dubla capacitatea de producție până în luna mai, iar până în trimestrul trei va ajunge la o capacitate de producție de patru ori mai mare decât acum.

Ventilatoarele sunt echipamente medicale extrem de necesare în această perioadă în tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19 și aflați în stare critică.

Anunțul a fost făcut de Frans van Houten, CEO-ul Royal Philips, care spune că compania s-a mobilizat în această direcție încă din luna ianuarie.  

Noul Philips Respironics E30 poate fi folosit atât invaziv, cât și non-invaziv, oferindu-le medicilor posibilitatea să adapteze folosirea aparatului în funcție de cât de grav este fiecare caz în parte pe care-l tratează.

Pentru realizarea acestor ventilatoare compania investește câteva zeci de milioane de euro în echipamente de producție și face angajări pentru ca să se poată lucra 24/7, în ture.

Vânzările Philips din primul trimestru al acestui an au fost de 4,2 miliarde de euro, în declin cu 2% față de perioada similară a anului trecut.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: