BizRemote by certSIGN Stiri

BizRemote: Vascar vine cu produse din carne în băcănia online eMAG

7 iul. 2020 < 1 min

BizRemote: Vascar vine cu produse din carne în băcănia online eMAG

Reading Time: < 1 minut

Producătorul de preparate din carne și conserve Vascar anunță disponibilitatea mai multor produse în băcănia online eMag. Este vorba despre pateul de pui, porc, vegetal și un sortiment larg de mâncăruri la cutie, din gamele Alege natural, de la Moldova în bucate și Moldova în Bucate.

„Accesul facil la cumpărături de primă necesitate este din ce în ce mai important, nu doar în momente de criză, cum a fost cazul pandemiei, ci oricând, pentru a salva timp și bani. Ne dorim ca tot mai multe produse Alege natural, de la Moldova în bucate, Moldova în bucate și Vascar să se afle la un click distanță de orice român care le apreciază sau vrea să le testeze”, spune Vlad Ciuburciu, director general Vascar.

Anul trecut, Vascar a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro, în creștere cu 13% față de anul anterior. Compania avea prevăzut pentru anul acest un buget de investiții de 1 milion de euro, în principal pentru creșterea capacității de producție, modernizarea fabricii și extinderea infrastructurii.

Vascar a donat în luna martie Spitalului Județean de Urgență din Vaslui 100 de combinezoane de protecție și 1.000 de kituri de testare.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc, deținând mărcile Vascar și Moldova în Bucate. Compania are peste 350 de angajați, o fabrică de procesare la Vaslui și 22 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hipermarketuri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar produce produse marcă proprie pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: