Companii Stiri

Pizza Hut introduce pastele in oferta Pizza Festival

12/02/2016 < 1 min read

Pizza Hut introduce pastele in oferta Pizza Festival

Reading Time: < 1 minut

Pizza Hut anunta oferta Pizza & Pasta Festival, prin care clientii pot comanda oricate pizza si paste isi doresc, pentru doar 21.90 lei. Pizza Festival este o oferta cu traditie in cadrul lantului de restaurante, noutatea adusa in acest an fiind introducerea in promotie a patru retete de paste, pentru toate gusturile.

Tot in aceasta perioada, lantul de restaurante aduce si oferta free refill la racoritoarele in pahar de 0,33L. Astfel, clientii isi pot reumple paharul de cate ori doresc, pentru acelasi pret. Costul ofertei este de 5.90 lei si se aplica pentru bauturile din toata gama Coca-Cola.

Oferta Festival este disponibila pentru orice pizza mica din meniu, din categoriile Speciale, Favorite si Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic si Pan, dar si pentru orice reteta de paste dintre Spaghetti Piccante con funghi, Spaghetti Carbonara, Penne Bolognese si Penne Primavera.

Noua oferta a restaurantului Pizza Hut este individuala si poate fi comandata pana la finalul lunii martie, in toate restaurantele din tara, de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii urmariti pagina de Facebook a Pizza Hut.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă