Finanțe Stiri

MediHelp: Brexitul nu afectează acoperirea asigurărilor în UK

31 mai 2017 2 min

MediHelp: Brexitul nu afectează acoperirea asigurărilor în UK

Reading Time: 2 minute

În contextul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană în următorii doi ani, MediHelp International, lider între furnizorii de asigurări internaționale de sănătate în Europa Centrală și de Est, anunță că Brexitul nu va influența accesul la polița de asigurare cu acoperire  internațională.

Vestea apare, de asemenea, în contextul unui studiu al Moore Stephens (renumită rețea de consultanță în business), care arată că 40% dintre companiile asiguratoare din Marea Britanie intenționează schimbarea modelului de operare datorită Brexit, arată MediHelp, într-un comunicat de presă.

Fiind cunoscută pentru colaborarea în totalitate cu asigurători de pe teritoriul Marii Britanii, pentru întregul grup cu prezență în Bulgaria, Ungaria, Polonia și România, compania aduce în atenție faptul că, atât în timpul, cât și după Brexit, actualii și viitorii clienți vor beneficia de același acces nelimitat la polița lor de asigurare, indiferent de țara de proveniență.

„Chiar dacă lucrăm exclusiv cu parteneri britanici, procesul de procesare a cererilor de despăgubire nu va suferi modificări. MediHelp își va păstra poziția de lider pe piața asigurărilor internaționale de sănătate în Europa Centrală și de Est atât pentru pachetele extensive de asigurare, cât și datorită calității serviciilor de gestionare a cazurilor și soluționare a daunelor”, declară Lorena Ionescu, Customer Care Officer al MediHelp International.

MediHelp Internaţional este liderul pe piața asigurărilor internaționale de sănătate din Europa Centrală şi de Est, fiind prezent în România, Ungaria și Bulgaria de peste 15 ani și urmează să se extindă în alte state din regiune. Planurile de asigurare medicală internațională MediHelp oferă acces la o rețea de peste 425.000 de clinici medicale din lume, oferă servicii medicale (intervenții chirurgicale complexe, spitalizare, consultații multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistică avansată, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de măduvă osoasă) și include opțiuni de acoperire intenațională de până la 3.000.000 euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: